Haberler

Frankfurt'tan Bursaspor'a Ali Akman eleştirisi: Karar utanç verici

Güncelleme:

Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzaladığı için Ali Akman'ı kadro dışı bırakan Bursaspor'a Almanya ekibinden eleştiri geldi. Frankfurt Teknik Direktörü Adi Hütter, genç futbolcunun kadro dışı bırakılma kararının utanç verici olduğunu söyledi.

Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü Adi Hütter, Bursaspor'un verdiği 'kadro dışı' kararını utanç verici olduğunu söyledi.

Basın toplantısında Ali Akman hakkında konuşan Avusturyalı teknik adam, "Onun Bundesliga'ya uyum sağlayacağını düşünmesem, bu transfere onay vermezdim. Oyun tarzını izlemek beni keyiflendiriyor. Ayrıca bu sezonki istatistiklerinin de iyi olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı.

"BİZİMLE ANTRENMAN YAPARAK MAÇ EKSİĞİNİ KAPATIR"

Bursaspor'un 18 yaşındaki oyuncuyu kadro dışı bırakmasını eleştiren Hütter, "Verdikleri karar utanç verici. Ancak Ali'nin yaz aylarında bizimle yapacağı antrenmanlara maç eksiğini tamamlayacağını düşünüyorum. Yine de zamana ihtiyacı olduğunu unutmamak lazım" dedi.

Bursaspor ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Ali Akman, 1 Temmuz'dan itibaren Frankfurt forması giyecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eintracht Frankfurt Ali Akman Frankfurt Bursaspor Haberler

500

Yorumlar (11)

ÖZGÜR:

Hayırsız evlat buna denir gidiyorsan en azından klubüne para kazandır git, gidiyorsan hayır duaları alıp git

14
15
yanıtYanıtla
Dr.:

Hayır duası mı?

yanıt3
yanıt2
köle özgüre cevap:

Sorun ne biliyor musun hep birilerine bitaat etmeye alıştırılmış toplum olmakta.

yanıt4
yanıt3
KİMSESİZ:

Bıat ede ede asırlardır sorgulamadan körü körüne araba yobaza dinciye batılıya köre topala biat edeede bir türlü medeni cagdaş akılcı aydınlık uygar ülkeler sınıfına giremedik

yanıt2
yanıt2
zzz:

Senin o dediğini klüpler yapıyor mu işi bitince çöp gibi davranıyorlar

yanıt1
yanıt1
ÖZGÜRE CEVAP:

Duayla muayla olmaz bu işler bak arap islam ülkelerine sabah aksam dua ediyorlar iki yakaları yıllardır bir araya gelmiyor akılla ilimle sağlam kafa ile bilimle teknik devlet kaliteli insan birikimi ile olur insanlık gerisi koca bir palavra ve sahtekarlık

yanıt2
yanıt0
Ysf:

Sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyip sezon sonunda yabancı külübe bedava gidecek futbolcuyu ben de oynatmazdim. Boşa martaval etmeye gerek yok.

10
11
yanıtYanıtla
hasan:

ÇOCUK ALMAN LİGİ GİBİ DAHA KALİTELİ BİR LİGE GİDİYOR , YORUMLAR ÇOK SALAKÇA, YOLUN AÇIK OLSUN ALİ EVLADIM, KULÜP PARA KAZANAMAMIŞ , SİZE NE. BİR TARAFTARIN FUTBOLCUNUN ALDIĞI PARANIN HESABINI YAPMASINI ANLAMIYORUM, BUNU SİZ DEĞİL YÖNETİCİLER DÜŞÜNSÜN, İŞLERİNE GELMİYORSA YÖNETMEYE TALİP OLMASINLAR, BEN SEYRETTİĞİM İYİ FUTBOLCU VE FUTBOLA BAKARIM, KİME KAÇ LİRA VERİLMİŞ, KİM KULÜBÜNE KAÇ PARA KAZANDIRMIŞ BANANE , SANANE

8
5
yanıtYanıtla
Murat:

Dünyanin hic bir yerinde böyle sacma karar olmaz Olun icin Türkei fulbolu ilerlemiyor.

4
4
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Burada bursaspor yönetiminin beceriksizligi kabak gibi ortada futbolcunun sözleşmesini uzatıyorsun aldığı maaş asgari ücret üstelik atakimda oynuyor sonrada ver yansın ediyorsunuz karar sahiden utanç vericidir

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title