Haberler

Filenin Sultanları YDK Toplantısı'nda ayakta alkışlandı

Güncelleme:

FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olan Kadın Voleybol Milli Takımı'nın Fenerbahçeli oyuncuları Eda Erdem, Gizem Örge, Melissa Vargas ve Aslı Kalaç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda divan kurulu üyeleri tarafından ayakta alkışlandı.

- Filenin Sultanları YDK Toplantısı'nda ayakta alkışlandı

İSTANBUL - FIVB Milletler Ligi'nde şampiyon olan Kadın Voleybol Milli Takımı'nın Fenerbahçeli oyuncuları Eda Erdem, Gizem Örge, Melissa Vargas ve Aslı Kalaç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda divan kurulu üyeleri tarafından ayakta alkışlandı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenleniyor. Gündem ile ilgili yapılan konuşmalar sırasında Kadın Voleybol Milli Takımı'nın Fenerbahçeli sporcuları, Eda Erdem, Gizem Örge, Melissa Vargas ve Aslı Kalaç toplantı salonuna geldi. Milli Takım ve Fenerbahçe İstatistik Antrenörü Artun Aksan da sporculara eşlik ederken, sporcular kulüp üyeleri tarafından ayakta alkışlandı. Bir süre sonra sporcular sahneye davet edilirken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, tek tek tebriklerini iletti. Başarının tesadüf olmadığına vurgu yapan Başkan Koç, "Hangi turnuvaya katılırlarsa katılsınlar, inanılmaz bir adrenalin, mutluluk yaşatıyorlar bize. Bu takım bel kemiği Fenerbahçe'nin oyuncuları. Bu başarı tesadüf değil. Bu başarının tohumları yıllar önce atıldı. Artık bu başarı meyve veriyor. Hem de ne başarı. 2024 Olimpiyatları'nda hem kadın hem erkek milli takımı olarak katılacağı 2-3 ülkeden biri olma ihtimalimiz var. Yolunuz açık, şansınız bol olsun" ifadelerini kullandı.

Eda Erdem : "unutulmaz anıda bir parçamın olması büyük mutluluk verici"

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı ve Milli Takım kaptanı Eda Erdem ise duygularını şu sözlerle paylaştı:

"Bugün burada Milletler Ligi şampiyonluğu kazanmanın verdiği mutluluğu paylaşıyoruz. Ülkemizi ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nü bu unutulmaz anıda bir parçamın olması büyük mutluluk verici olay, sizlerin verdiği destek ve güven bizlere güç ve enerji verdi. İnşallah hedeflerimiz çok yüksek. Milli takım ve kulüp bazında güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Bugün bizleri burada Yüksek Divan Kurulu Toplantısı çatısı altında buluşturduğunuz için çok teşekkür ediyorum."

Gizem Örge: "İyi ki Fenerbahçeliyiz"

Heyecanlı olduğunu belirten Gizem Örge, "Türk voleybol tarihinin kazandığı başarıyı kutluyoruz. Bu beni çok heyecanlandırıyor. Uzun yıllar ben milli takımda bulunamıyordum. Fenerbahçe formasına emek verdiğim yıllarda böyle bir başarıya vakıf olmak beni ekstra gururlandırıyor. İyi ki Fenerbahçeliyiz" dedi.

Aslı Kalaç: "Şu an dünya birincisiyiz"

Bu sene hem kulüp hem de milli takımla kupalar kaldırdıklarını belirten Aslı Kalaç ise, "Çok heyecanlıyım. Bu sene kulübümüz ile beraber iki kupa kaldırdık. Üstüne hızımızı alamadık, milli takımla kupa kaldırdık, şu an dünya birincisiyiz bu yüzden çok mutluyuz. Bu yüzden çok gururluyuz, bu gururu da Fenerbahçe ailemiz ile birlikte paylaştığımız için çok mutluyuz. Nice kupalara inşallah" şeklinde konuştu.

Voleybolcular daha sonra, divan üyeleri tarafından yoğun şekilde alkışlanırken, tek tek fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Filenin Sultanları Melissa Vargas Aslı Kalaç Gizem Örge Eda Erdem Voleybol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title