Haberler

Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Fenerbahçe'de takımdan gönderilecek olan Mehmet Ekici ile görüştüğü ortaya çıktı.

Fenerbahçe'nin beklenen performansı sergileyemeyen ve yolları ayırma kararı aldığı Mehmet Ekici için sürpriz bir hamle geldi.

Fanatik'in haberine göre; Siyah beyazlı ekibin Başkanı Fikret Orman'ın, 29 yaşındaki orta saha oyuncusuyla transfer için bizzat görüştüğü ortaya çıktı.

"SENİ TAKIMDA GÖRMEK İSTERİZ"

Fikret Orman'ın tecrübeli oyuncuya, "Seni takımımızda görmek isteriz. Abdullah hoca (Avcı) da yepyeni ve dinamik bir takım kuruyor. Bu dinamik kadroda kendine yer bulacağını düşünüyoruz. Kulübünle tüm bağlarını kopardıktan sonra, detayları konuşalım" dediği öğrenildi.

Mehmet Ekici'nin, Orman'ın tavrından memnuniyet duyduğu ve bugün Fenerbahçe ile sözleşmesini resmen feshetmeyi planladığı ifade ediliyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

Mehmet Ekici, 2 sezon önce ara transfer döneminde, başkan Muharrem Usta ile görüşerek, "Beni isteyen kulüpler var. Trabzonspor'dan ayrılmak istiyorum ama giderken kulübüme para kazandırarak ayrılmak istiyorum. Sizin uygun göreceğiniz kulübe gitmeye hazırım" demesinin ardından Trabzonspor'un tekliflerini de olumlu yanıt vermemesi üzerine Usta, Ekici'yi isteyen kulüplerle pazarlığa başladı.

FENERBAHÇE İLE ANLAŞINCA İPLER GERİLDİ

Usta, Fenerbahçe'den Aatif ve Fernandao'yu istemesinin ardından bu takas gerçekleşmedi. Bordo-mavili kulüp ise Fenerbahçe'nin para teklifine yanaşmayarak sarı-lacivertlilerle olan transfer görüşmelerini kapattı. Başkan Muharrem Usta, diğer kulüplerle pazarlık yaparken, Mehmet Ekici'nin habersiz bir şekilde sarı-lacivertli kulüple anlaşması ve diretmesi başkan Usta ile Ekici arasındaki ipleri gerdi.

Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü

MUHARREM USTA REST ÇEKTİ

Yıldız oyuncu, Muharrem Usta'nın "Ya bizim istediğimiz takıma gidersin ya da takımdan ayrı çalışırsın. Sezon sonunda seni alacak olan alır" restiyle karşılaştı. Bunun üzerine Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, başkan Muharrem Usta'nın talimatı üzerine yıldız oyuncuyu takımla birlikte yapılan antrenmanlara almadı.

BEŞİKTAŞ İLE PAZARLIK YAPILMIŞTI

Mehmet Ekici konusunda Beşiktaş ile ciddi pazarlıklar yapan bordo-mavili kulüp Olcay Şahan transferiyle iki kulüp arasında sıcak gelişmeler yaşandı. Olcay transferinde iyi niyet gösteren siyah-beyazlı kulüp Mehmet Ekici'den ise istediği yanıtı alamadı.

Fikret Orman, Mehmet Ekici ile transfer için görüştü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Mehmet Ekici Fenerbahçe Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (10)

BU ADAMI İSTEMİYORUZ:

İKİNCİ BİR ORHAN AK OLAYI YAŞANMASIN BAŞKAN

10
1
yanıtYanıtla
aslan parçası:

işte böylekoyarlar kapının önüne artis

7
2
yanıtYanıtla
...:

fiko ciğersizleri alıyo yine

7
0
yanıtYanıtla
hattrick/bjk:

Böyle kişiliksiz futbolculara hak ettiği dilden konuşacaksın iyi oldu sürün MEHMET EKİCİ !

4
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞIN TEKİ:

Bunu niye yolluyoruz ki durmalı bence genç hemde

2
2
yanıtYanıtla
ali:

yönetim istifa edip fenerin yönetimine katılmalı

4
0
yanıtYanıtla
Mai:

Yuh ya bu kadar şuursuz olunmaz. Adam zamanında sizin yerinize fenevi seçti.

3
0
yanıtYanıtla
DOĞRUSU BU:

Adamın gittiği yok adamın kaçtığı var dilencilik had safhaya çıkınca dilencilerle aynı kulüpte olmaktan utanıyor

1
2
yanıtYanıtla
sporcu.:

ya böyle süper bi adamı nasıl gönderirsiniz ki bu adam fenere gelmek için trabzonda kadro dışı kalmayı göze aldı hani vefa bu yönetimde anladımki vefa demek sadece vefa bozacısı eger gönderirseniz yazıklar olsun size koç. .

2
0
yanıtYanıtla
abdulcelil:

allah aşkına ne biçim yönetim biçiminiz var ya trabzondan alıncaya kadar 1 yıl uğraştınız şimdi kolayca beşiktaşa rakibinize gönderiyorsunuz kocaman sezonda hiçmi lazım olmayacak hiçmi sakat ve cezalınız olmayacak ayrıca sağlam bir mehmet bütün futbolcularınızdan da iyi oynar biraz mantıklı olun ya sakın göndermeyin rakibinize

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title