Haberler

    Fikret Orman'dan başkanlık için dönüş sinyali

    Güncelleme:

    İstifa kararı alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, başkanlık adaylığı için dönüş sinyali verdi. Orman'ın yeniden aday olacağı öğrenildi.

    Beşiktaş'ta olağanüstü seçim kararı alan Fikret Orman, aday olup olmamayı bir kez daha gözden geçirecek. Orman devam etmeye soğuk baksa da gelen bilgilere göre yeniden adaylığı da düşündüğü ifade edildi.

    ORMAN ADAYLIĞI DÜŞÜNÜYOR

    Beşiktaş Başkanı Fikret Orman seçim kararı almıştı. Yönetim ise ikiye bölünmüş, bir taraf bu kararı onaylarken, bir kısım yönetici ise başkan Orman'ın yeniden aday olmasını talep etti. Orman devam etmeye soğuk baksa da gelen bilgilere göre yeniden adaylığı da düşündüğü öğrenildi.

    "KAN DEĞİŞİKLİĞİ LAZIM"

    Beşiktaş'ın Süper Lig'in ilk beş haftasında gösterdiği kötü performansın ardından Vodafone Arena'da kameraların karşısına geçen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bir kan değişikliğine ihtiyaç var Beşiktaş'ta. Benim mevcudiyetimin Beşiktaş'a zarar verdiğini görüyorum. Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum" dedi. Orman Olağanüstü Genel Kurul'a gitme kararı alacaklarını bildirdi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (30)

    Bilim adamı:

    Laf ağızdan çıkar fiko kıvırma

    15
    2
    yanıtYanıtla
    adsız:

    Ellah seni islah etsin bırak artık şu takımın yakasını birazde başkalarına fırsat ver görüyorsun artık seninle olmuyor zorlama artık bu seyirci seni artık rahat bırakmaz sayende beşiktaşa kayyum atanacak beya

    14
    1
    yanıtYanıtla
    fenerlibahçeli34:

    Gitmeeeeezzzzz. Türkiye de büyük kulüplerin başkanlıklarından daha prestijli, havalı , bedava reklamlı başka iş var mı ki. Kimse tanımazken birden herkes tanır olur. Boy boy fotoğraflar. Harca kulübün parasını kahraman ol. Borca batır, ligden düşür hesap soran yok. İşler bozulunca ''gidiyorum'' çek , biraz naz yap '' aman bizi bırakma'' desinler, tekrar gel.

    12
    3
    yanıtYanıtla
    cevo:

    al avciyida defolup gidin,yeni baskan ve sergen le baska besiktas izleyelim

    12
    2
    yanıtYanıtla
    Profösör:

    İstifa et istifa senden de o apdullah avcıdan da bıktık usandık eğer istifa etmezsen,Beşiktaş seyircisi olarak Maçlara gelmeyeceğiz.

    8
    4
    yanıtYanıtla
    cevo:

    aday olsanda kazanamazsin ,ulan fiko seni hic sevmedim basindan beri

    8
    3
    yanıtYanıtla
    gs li:

    bir insanın agzından söz bir kere çıkar ikinci sefer tekrar ederse dönek derler

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Mesut:

    Doğru hasan şaşın istifa edip 1 saat sonra geri dönmesi gibi

    yanıt1
    yanıt2
    cevo:

    sen adam olsan sözünde durursun. merak etme iki mac daha kaybedince, kacacak delik ararsin matkap fiko

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Mustafa:

    Gelsenizde/Gitsenizde bu olayda kaybeden sadece siz olacaksınız.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title