Haberler

FIFA'nın "Hagi mi Alex mi?" oylamasını Brezilyalı futbolcu önde tamamladı

Güncelleme:

FIFA'nın Twitter hesabında yapılan "Kim daha iyiydi?" anketinde Alex de Souza, Gheorghe Hagi'nin önünde yer aldı. Brezilyalı Alex, yıllar önce "Hagi" cevabını verdiği sorunun anketinde oyların yüzde 55,9'unu aldı.

FIFA.com'un, unutulmaz 10 numaralar arasındaki Rumen Hagi'nin Galatasaray, Brezilyalı Alex'in de Fenerbahçe forması giydiği dönemdeki performanslarına ilişkin başlattığı oylama sona erdi.

Ankete 604 binden fazla futbolsever katıldı. Oyların yüzde 55,9'unu alan Alex, az farkla Hagi'yi geride bıraktı.

FIFA'nın 'Hagi mi Alex mi?' oylamasını Brezilyalı futbolcu önde tamamladı

ALEX YILLAR ÖNCE "HAGI" YANITINI VERMİŞTİ

Alex de Souza 2018 yılında verdiği bir röportajda kendisine sorulan "Hagi mi Alex mi?" sorusuna Hagi yanıtını vermiş ve "Hagi, çünkü o benim küçükken referanslarımdan biriydi. Ufakken, oynarken Hagi'nin yaptıklarına bakıyordum. Galatasaray'a geldiği dönemde de onu takip ediyordum ben. Avrupa'daki dönemi de biliyorum. Bu yüzden çocukken takip ettiğim, bir şeyler aldığım birisiyle kendimi karşılaştırdığım zaman yine aynı cevabı veririm. Dönemler farklı, o tartışılır. Ancak yine de Hagi" ifadelerini kullanmıştı.

1996'dan emekliye ayrıldığı 2001'e kadar Galatasaray'da oynayan Hagi, sarı-kırmızılı ekipte 192 karşılaşmaya çıktı. Alex ise Fenerbahçe formasını, 2004-2012 yılları arasında 344 maçta giydi.

Kaynak: AA / Spor

Gheorghe Hagi Galatasaray Fenerbahçe Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

CAN:

BEN GALATASARAYLIYIM ALEX LİGİMİZDE OYNİYAN EN İYİ YABANCILARDAN BİRİ AMA ASLA Bİ HAGİ DEĞİL OLAMAZ. . .

18
18
yanıtYanıtla
Simav:

Alexin şampiyonlar ligi asist kralı ünvanı var hagi ise ligimizde gs federasyonunun hakemlerine fırça atma şampiyonu. Hagi hakemleri fırçaladıktan sonra hakemler önüne bakıp oradan uzaklaştırdı ne günlerdi be ne rezil zamanlardı

17
18
yanıtYanıtla
Mustafa ali:

Alex? hani size 9 sezon emek verip haketmediği şekilde kapının önüne koyduğunuz alex mi?

yanıt8
yanıt2
metin:

tabi gsyi hiç bir konuda geçemeyince büyle şeylerle avutun kendinizi

11
18
yanıtYanıtla
6-0:

0-6

yanıt4
yanıt6
metin:

7 0

yanıt5
yanıt4
6-0 a cevap:

Kadıköye git bi bak bakalım mustafa muhammedin gol sevinci sırasında bıraktığı iz daha duruyor mu?

yanıt4
yanıt2
Anketleri geçelim:

Hagi''nin tartışılması bile gereksiz. Alex iyi futbolcuydu, efendiydi, hatta Hagi''den daha efendiydi ama futbol konusunda tartışmaya yer yok; Hagi!

13
12
yanıtYanıtla
JAGDTIGER:

hagi''nin 3-5 uzaktan golü dışında asisti bile yok Türkiye''de. Alex ise defalarca gol kralı oldu

yanıt9
yanıt16
HAYRET:

GALATASARAYLI DEĞİLİM AMA ANKET SONUCU KOMİK TABİKİ HAGİ

16
9
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title