Haberler

Fıba Erkekler Eurochallenge Kupası

Güncelleme:

FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda Karşıyaka'nın Alman ekibi EWE Baskets Oldenburg ile oynadığı karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda Pınar Karşıyaka'nın Alman ekibi EWE Baskets Oldenburg ile oynadığı karşılaşmaya taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

FIBA Erkekler Avrupa Challenge Kupası'nda Pınar Karşıyaka'nın Alman ekibi EWE Baskets Oldenburg ile oynadığı karşılaşmaya Karşıyakalı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Alman ekibi EWE Baskets Oldenburg'ın 30 kişilik taraftar grubu da takımlarını salonda yalnız bırakmadı. Müsabakayı salonda takip edemeyenler için ise Bostanlı'daki Demokrasi Meydanı'nda dev ekran kuruldu.

Müsabakayı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra İzmir Valisi Cahit Kıraç, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Başkanı Yvan Mainini ve FIBA Avrupa Genel Sekreteri Kamil Novak da izledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Pınar Karşıyaka Oldenburg İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title