Haberler

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formalı fotoğraflarını kaldırdı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, yeteri kadar forma şansı bulamamasına tepki olarak, sosyal medya hesabında yer alan sarı-lacivertli formayı giydiği paylaşımlarını kaldırdı.

Fenerbahçe'nin Hertha Berlin'e 2-1 mağlup olduğu hazırlık maçının ardından sarı-lacivertli oyuncu Ferdi Kadıoğlu dikkati çeken bir harekete imza attı.

Karşılaşmada oynatılmayan 19 yaşındaki oyuncu, maçın ardından Instagram hesabındaki Fenerbahçe'yle ilgili fotoğraflarını sildi.

Sadece profil resminde Fenerbahçe formalı fotoğrafı kalan genç oyuncunun moralinin bir hayli bozuk olduğu belirtildi.

SADECE 13 DAKİKA FORMA GİYDİ

19 yaşındaki oyuncu geçen sezon Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından transfer edilmiş geçen sezon ise sadece 1 maçta 13 dakika süre almıştı.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçeli formalı fotoğraflarını kaldırdı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ferdi Kadıoğlu Hertha Bsc Fenerbahçe Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (24)

Kudret Egen:

Adam haklı

40
4
yanıtYanıtla
bursasporlu:

adam 1 sezonda 13 dk forma giymiş ne kadar formalı fotğrafı olablir ki :-)

22
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

EĞER İYİYSEN VE İYİ OLDUĞUNU ANLATMAK VE İLERLEMEKSE MAKSADIN YANLIŞ ADRESTESİN KOÇUM. ORDA O İŞTEN ANLAYAN YOK Kİ, GEL GALATASARAYA KRAL YAPSIN FATİH HOCA SENİ.

5
16
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

şapkacı seni alır tırrek kafasına oturturum orada kalırsın. denyo

yanıt10
yanıt2
FIRTINA 61:

En büyük yanlışı Fenere gitmekle yaptın. Oysa Trabzonspor senin için biçilmiş kaftandı. Ailecek yanlış yaptığınızı kabul etmekte bir erdemliktir. Ne de olsa Trabzonsporlusunuz. . . Şartlar oluşursa bence sende gel Trabzon''a. . .

6
9
yanıtYanıtla
2010-2011:

KUDUR.

yanıt3
yanıt2
FIRTINA 61:

Sabrın sonu selamettir. Asıl sen az daha bekleSonunda kim kuduracak, hep birlikte göreceğiz. Bu ülkede siyasiler dosyayı kapatsalar da; vicdanlarda bu dosya hiç bir zaman kapanmadı, kapanmayacak. Taaa ki adalet yerini bulana kadar.

yanıt0
yanıt1
Haki:

Bu cocuk Hollanda genc milli takiminin 10 numarasi ve Fb icin herseyini birakip geldi.Ben bize gelmeyen gurbetcilerin Avrupada daha basarili oldugunu dusunuyorum

11
1
yanıtYanıtla
Bu ne:

Çalış, fizik gücünü geliştir, emeğinle ve performansınla kap o formayı. Demekki yetersizsin ki yer bulamuyosun. Murat Sağlam, Cebrail, Yusuf Mert...Demekki onlarda ışık görünüyor. Küsme, daha çok çalış.

6
4
yanıtYanıtla
Beğen üstte gözüksün:

Kardeş bilmeden yorum yapmayalım. Araştır öyle yetersiz de. Ferdi çok kaliteli oyuncu. Fener genç oyunculara ve alt yapıya değer vermediği için kaybediyor. Tüm gençlerimiz çok azimli. . .

yanıt1
yanıt2
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title