Haberler

Fenerbahçelilerin Bağdat Caddesi Yürüyüşü

Fenerbahçelilerin, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma ve dava sürecine tepki göstermek ve tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek olmak için düzenledikleri Bağdat Caddesi yürüyüşü yapıldı.

Fenerbahçelilerin, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma ve dava sürecine tepki göstermek ve tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticilere destek olmak için düzenledikleri Bağdat Caddesi yürüyüşü yapıldı. Şaşkınbakkal'da toplanan binlerce sarı lacivertli taraftar, tezahüratlar yapıp, sloganlar atarak, ellerinde çok sayıda pankart ve dövizlerle Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na yürüdü. Yürüyüşe, taraftarların yanı sıra bazı yöneticile ve bazı sporcular da katıldı. Yürüyüş için diğer illerden taraftarların da Bağdat Caddesi'ne geldikleri öğrenilirken, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler lehine tezahüratlarda bulunuldu.

UD-HT (MK) - İstanbul / Kadıköy

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Aziz Yıldırım Şaşkınbakkal Bağdat Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title