Haberler

Fenerbahçeli Mehmet Topal, Advocaat'ı Hedef Aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de forma giyen Mehmet Topal, eski hocası Dick Advocaat'ı hedef aldı, "Maç sonu konuşmalarından etkilenen arkadaşlarımız oldu." dedi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcularından Mehmet Topal, geçen sezonki başarısızlıkta teknik direktör Dick Advocaat'ın maç sonu konuşmalarının etkili olduğunu söyledi. Hollandalı teknik adamın tarzını eleştiren 2. kaptan, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbette şu ifadeleri kullandı:

"Advocaat döneminde her maç sonrasında oyuncuların eleştirilmesinden etkilenen isimler oldu. Çünkü bir hocanın oyuncusuna en büyük desteği ona olan güvenidir. Eğer güvensizliğini de herkes içinde söylerse oyuncu ister istemez demoralize olur. Sizin patronlarınız da size sen çok kötü muhabirsin, sen çok kötü gazetecisin dese siz de düşeceksiniz ister istemez. Bu her işte olan bir şey. Ama bizim işimiz de biraz daha ön planda olduğu için oyuncuları etkiliyordu diyebilirim.

"AYKUT KOCAMAN'IN ETKİSİ ÇOK BÜYÜK"

Bu sene ise her şey çok farklı. Takımda çok fazla şeylerin değiştiğini ben içeriden bir futbolcu olarak görüyorum. Bunda da yeni hocamız Aykut Kocaman'ın etkisi çok büyük. Çünkü camiayı, taraftarların yapısını, çok iyi bildiği için o da dokunuşlarıyla bunu değiştirmeye çalışıyor.

"SKOR ÖNEMSİZ"

Hazırlık maçların skorları böyle olumsuz etkiler yaratıyor gibi görünebilir ama bence öyle olmamalı. Çünkü biz burada yoğun ve tempolu antrenmanlar yaparak çıktık bütün maçlara. Sert idmanlara da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum takımın. Resmi maçlarımız başladığında takım bunun üzerine daha çok koyup kısa sürede F.Bahçe'yi istenilen yere getireceğiz."

(Vatan)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Dick Advocaat Mehmet Topal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title