Haberler

Fenerbahçeli Eski Yönetici Şadan Kalkavan Vefat Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yıllarca yöneticilik yapan, eski başkan adayı, başarılı iş adamı ve armatör Şadan Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Fenerbahçe'de yıllarca yöneticilik yapan, eski başkan adayı, başarılı iş adamı ve armatör Şadan Kalkavan tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Beyefendi ve mütevazı kişiliğyle spor kamuoyunun ve iş dünyasının yakından tanıdığı ismin vefat haberi sarı-lacivertli camiada hüzne neden oldu.

ŞADAN KALKAVAN KİMDİR?

1939 yılında Rize'de doğan Şadan Kalkavan, uzun yıllar Fenerbahçe'de yöneticilik yaptı. 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile girdiği amansız şampiyonluk mücadelesini kazandığı sezon kulübün futbol şube sorumlusuydu.

ALİ ŞEN YÖNETİMİNDEN AYRILDI

Şampiyonluğun ardından başkan Ali Şen'in, başarıda büyük payı olan Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı takımdan göndermesiyle görevinden istifa etti. Daha sonra ise bir sonraki başkan Aziz Yıldırım'ın yönetimine girdi.

SELİM SOYDAN İLE DEĞİŞMEZ İKİLİYDİ

Fenerbahçe'nin bir diğer başarılı yöneticisi ve eski futbolcusu Selim Soydan ile birlikte değişmez bir ikili oldu. Futbol şubesini birlikte yönetti. Hatta Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde Soydan'la beraber Fatih Terim'e Fenerbahçe teknik direktörlüğü teklifini iletti.

BAŞKAN ADAYI OLMUŞTU

Şadan Kalkavan, Aziz Yıldırım kazandığı 2009 seçiminde ona karşı başkan adayı oldu. Kasım 2013 seçiminde ise yönetiminde yer almasa da, Aziz Yıldırım'ın karşısında Mehmet Ali Aydınlar'a olan desteğini açıkça belirtmişti.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Şadan Kalkavan Aziz Yıldırım Selim Soydan Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle!
500

Yorumlar (65)

ragi1907:

ALLAH RAHMET EYLESİNN

36
0
yanıtYanıtla
GSmobilWeb@haberler.com:

En iyi fenevli ölü fenevlidir...

2
20
yanıtYanıtla
61''li:

trabzon hakkını helal etmiyor

8
11
yanıtYanıtla
yazar.istanbulMobil-ANDROID:

Allah. rahmet.eylesin.demiyen.zat.sizkendinizi.kaf.daginda.goruyorsunuz.siz.ve.sizin.gibilerinallahcezasiniversin

0
19
yanıtYanıtla
Fatih Durak Mobil-ANDROID:

Bir Beşiktaşlı olarak merhum Şadan Kalkavana Allahtan rahmet Fenerbahçe camiasına başsağlığı dilerim

10
4
yanıtYanıtla
ALLAH RAHMET EYLESIN DIYEMIYECEGIM,,,:

Cünkü bu adam kemali cok severdi, duvardaki resimden de belli olmuyormu, , ?

1
13
yanıtYanıtla
ALP ARSLAN:

ALLAHcc''ü MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH, ADAM GİBİ ADAMDI. . .

12
1
yanıtYanıtla
EYYYY GS.Lİ:

GS. Lİ DENEN ŞAHIS İNSAN DEMİYOM, , ÖLÜYE BİLE SAYGIN YOK HALA FUTBOL DERDİNDESİN. ALLAH SENİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN, MERHUME ALLAHTAN RAHMETLER

11
1
yanıtYanıtla
Abdurrahman ÇelebimobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet etsin.Gs lıyım, burda fanatik mesaj yazılmamalı...Geride kalan aile fertlerine Allah sabır versin.

8
2
yanıtYanıtla
gs li:

allah rahmet eylesin

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title