Haberler

Fenerbahçe'yi yıkan haber! Oosterwolde sezonu kapattı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçında sakatlanan yıldız oyuncusu Jayden Oosterwolde, sezonu kapattı. Menisküs yırtığı tespit edilen Hollandalı futbolcu, ameliyat için Hollanda'ya gitti.

Fenerbahçe'de Olympiakos maçında sakatlanan Jayden Oosterwolde'nin son durumu belli oldu. Yıldız futbolcu, ameliyat için Hollanda'ya gitti.

MENİSKÜS YIRTIĞI TESPİT EDİLDİ

Sarı-lacivertli kulüp, Oosterwolde'de menisküs yırtığı tespit edildiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında sakatlık yaşayan oyuncumuz Jayden Oosterwolde'nin Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkikler çerçevesinde menisküs yırtığı teşhisi konulan oyuncumuzun tedavi programı planlanmıştır" ifadeleri yer aldı.

SEZONU KAPATTI

Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığı bilgiye göre 22 yaşındaki futbolcu sezonu kapattı. Hollandalı yıldız, ameliyat için Hollanda'ya gitti.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe'de Olympiakos maçının 43. dakikasında Jayden Oosterwolde sakatlık yaşamıştı. Topsuz alanda darbe almadan yerde kalan Hollandalı oyuncu için sağlık ekipleri oyuna girmişti ve Oosterwolde sedye aracılığıyla oyun alanını terk etmişti.

PERFORMANSI GÖZ DOLDURUYORDU

Jayden Oosterwolde, bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile 41 resmi maça çıktı. Bu maçların 32'inde ilk 11'de oynadı. 2 gol attı, performansı sarı-lacivertli taraftarlardan büyük beğeni alıyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

Veysel null:

TFF nin bilerek haksızca adaletsizce kesmedigi cezayı yüce Tanrı kesti. Yarına kalır yanına kalmaz oosterwolde..

213
196
yanıtYanıtla
MEHMET BIÇEROL:

Hadi ordan ukala cinconlu

yanıt96
yanıt114
Veysel null:

Mehmet bicerol a cevap emzik vereyim mi kardeşim ağlamalara iyi gelir hahaha

yanıt83
yanıt63
Turan Efe:

Olum tff Galatasaraylı bütün gsin transferleri fiyasko hepsi elinizde patladı icardi formsuz muslera yaslandi eski formu yok . Şimdi bu takım nasıl oluyorda ligde içeride tüm maç yenilgisiz ve bukadar ligde başarılı olabiliyor kopenhag ve pragin hatta manchester bayerni dahi eleyerek kadro kurdunuz hepsi patladı oynamyorlar topçular formsuz fakat turk hakmleri sizin lehinize okadar formdaki 1. Dakikadan skor 2 3 farklı olana kadar destekliyorlar sizi ince ince yeterki gs tehlike altında olm

yanıt18
yanıt14
Senrey26:

tahkim bu sakatlığı iptal edemiyor mu?

140
51
yanıtYanıtla
muro baba:

Allah'ın sopası yok ama Adaleti şaşmaz Er geç yerini bulur. şekil A

106
66
yanıtYanıtla
Seko:

Bir oyuncuya kaldıysa koca takım....vay haline

63
23
yanıtYanıtla
MEHMET K.:

Doğru sizin Icardi orasını sıktı çocuk ve kadınların oturduğu yere 1 maç yedi diye karalar bağladiniz.

yanıt36
yanıt37
Çınar Saraç:

İdare edilir bonicci oynar yanında becao, sağda sola osayi ile Ferdi tamamdır

50
16
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Çınar bey Becao bir oynabilse! Bu sağlık ekibi oldukça ve takımın antrene şekli değişmedikçe sıkıntı büyük. Bu sene sakatlıklar başta Fred ve stoperler olmak üzere çok ciddi problem teşkil etti.Hem geç iyileşiyorlar hem de iyileşti döndü denilenler bile ilk maçta yeniden aakatlanıyor.

yanıt12
yanıt1
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title