Haberler

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Güncelleme:

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına sabah yapılan günün ilk idmanıyla devam etti. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular 2 gruba ayrıldı. Sezon açılışından bu yana takımda yer alan oyuncuların bulunduğu grup salonda kuvvet dayanıklılık çalışması yaptı. Milli takımlarından dönen futbolcular ise izokinetik ve groin bar testlerine tabi tutuldu. Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını akşam yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına sabah yapılan günün ilk idmanıyla devam etti. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen idmanda oyuncular 2 gruba ayrıldı. Sezon açılışından bu yana takımda yer alan oyuncuların bulunduğu grup salonda kuvvet dayanıklılık çalışması yaptı. Milli takımlarından dönen futbolcular ise izokinetik ve groin bar testlerine tabi tutuldu.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını akşam yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri İsmail Kartal Fenerbahçe Can Bartu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title