Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Simon Kjaer'i istemiyor

Güncelleme:

Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ile ilgili İspanyol basınından flaş bir iddia geldi. İspanyollar, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Simon Kjaer'i istemediğini yazdı.

Fenerbahçe'de savunma hattına Zanka transferi dışında takviye için çalışmalar devam ediyor. Sarı lacivertlilerde gündemdeki isimlerden biri olan Simon Kjaer ile ilgili İspanyol medyasında yeni bir haber yer aldı. Estadio Deportivo'da yer alan habere göre sarı lacivertlilerin Kjaer transferini kısa süre içerisinde bitirebileceği iddia edildi.

KJAER DÖNMEK İSTİYOR

Sevilla'nın kadroda düşünmediği oyuncuyu göndermek istediği ve İspanya'da cazip teklifler alamadığı belirtildi. Fenerbahçe'nin de eski futbolcusu için ısrarının sürdüğü ve transferde 1 hafta içerisinde somut adımların atılabileceği belirtildi. Simon Kjaer'in de İstanbul'a dönme konusunda istekli olduğu vurgulandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Simon Kjaer'i istemiyor

"ESKİ GÜCÜNDE DEĞİL"

Öte yandan İspanyol basının aksine Simon Kjaer transferinin Ersun Yanal'ın gündeminde olmadığı öğrenildi. Fenerbahçe'de yapılan transfer zirvesinde Ersun Yanal, Simon Kjaer'i istemediğini iletti. Kjaer'in eski fizik gücünde olmadığının tespit edilmesi nedeniyle Fenerbahçe transferde tercihini Zanka'dan yana kullandı. Aynı zamanda Sevilla'nın da hem maliyeti hem de fiziksel durumu nedeniyle Kjaer ile yolları ayırmak istediği ifade edildi.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deportivo La Coruna Ersun Yanal Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (9)

vezir42:

ersun hoca ömründe böyle stoperi kimde görmüş boş yapmasın

10
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Bu haberler yalan

yanıt0
yanıt2
Sezar:

Bence ersun hoca haklı sevillada ne yapmış defans delik deşik oldu pozisyon hatası yapıyor ilk hamleleri yapamıyor zaten fenerdede o kadar iyi değildi.bizim sadık bundan iyi değilse bende ne olayım bütün sevilla maçlarını izledim simon takımı yaktı ersun hoca ilk kez haklı.........

7
1
yanıtYanıtla
Artik fenerli degilim:

Fener oldu kodikoy mahale takimi kimse tutmuyor bu takimi. artik politikayi spora alet etikleri icin size gecen sezon gibi bu seneye hersey guzel olur belkide o kadar guzel olurki kume dusebilecek kadar

1
4
yanıtYanıtla
yatacak yeriniz yok:

ersun yanal hoca degil hoca nüsvettesi

4
0
yanıtYanıtla
Kara mamba:

ersun hocam sana güveniyorum ancak başkana asla.

0
4
yanıtYanıtla
FUTBOL-İST:

Ben söylüyorum siz inanmayın ve bu söylediklerimi buraya not alın, ilk GS derbisinde mağlup olursa Ersun gidici yerine gelecek hoca belli, yönetim dahil hiç kimse bu adamın başarılı olacağına inanmıyor, yönetim Emre ye güveniyor, Emre nin talimatları ile Ersun bu işi götürürse ne ala yok götüremez ise şimdiden hoca hazır, kimmi?işte onuda siz bulun, yada sizce Emre kimi ister diye bir ipucu vereyim. . Kjayer i istemeyen hoca kolay kolay olmaz ama sistemine uyup uymayacağının sorgusunu sorgular kafasında

3
0
yanıtYanıtla
ali koyun veli koc:

yanalin sistemide kendide bastan beri hata fenere uymaz bu senede hüsran

yanıt1
yanıt0
Bune:

Ahhh Ali ahhhh, sen ancak Italyan arabasi yaparsin.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title