Haberler

Fenerbahçe, Sporting Lizbon'un forveti Bas Dost'u gündemine aldı

Güncelleme:

Kadrosuna bir forvet daha katmak isteyen Fenerbahçe, Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon forması giyen Bas Dost'a kancayı taktı.

Vedat Muriç'i transfer eden Fenerbahçe bir golcü daha alacak ve işi sağlama bağlayacak. Kanarya'da öne çıkan isim ise Bas Dost. Portekiz'den gelen haberlere göre Sporting Lizbon'dan ayrılmayı kafasına koyan 30 yaşındaki golcüye en ciddi teklifi Fenerbahçe yaptı. Diğer adaylar Sevilla, Schalke, Bordeaux, Tigres olsa da sarı-lacivertliler bir adım önde görünüyor.

MENAJERİ FENERBAHÇE'Yİ AÇIKLADI

Oyuncunun menajeri Günther Neushaus, ciddi anlamda temasa geçen tek kulübün Fenerbahçe olduğunu belirtirken Kanarya'nın satın alma opsiyonu ile kiralama önerisi yaptığı vurgulandı. Daha önce de sarı-lacivertlilerin gündemine gelen Bas Dost teklife sıcak bakarken, Sporting Lizbon'un cevabı bekleniyor. Bas Dost'un Lizbon'da 35 maçta 23 gol, iki asisti var.

(Türkiye Gazetesi)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriç Fenerbahçe Bas Dost Haberler

500

Yorumlar (8)

ULTRASLAN:

bu fenerde bizim almak istediklerimizin peşinden koşuyor.

2
1
yanıtYanıtla
FB:

GİDİN ALIN PARAYLA DEĞİL Mİ?

yanıt0
yanıt0
GFB1907:

iyide bu golcülere pası kim atacak ortayı kim açacak hiçmi düşünmüyo yönetim ayrıca kale boş gidin iyi bir kaleci alın önce harunla bu iş olmaz

2
0
yanıtYanıtla
AT:

Ve sizin alamadıklarınızı alıyor :)))

0
1
yanıtYanıtla
...:

alıyorda noluyor gidip 6 yiyip rezil ediyor.

yanıt4
yanıt1
Turgutt...:

Yapmayın ya kim buluyor bunlar Koskoca FB ye ?. . . Bas Dost. . . Çöp bile demiyeceğim ?. . Benim Hollanda futbolu içinde 30 senem geçti . . . FB doğru dürüst adam alınsın . . . , !Kusura bakmasın Ali bey iyi bir insan ama , bu işi yapamadı . . Artık söyleyeceğim. . Cocu getirdi yanında ben plmadan Cocu başarılı olamaz dedim . Hiç kulak vermedi. . . ?FB ye bir şey daha diyeceğim FB nokta transfer yapmalllıı. . . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Bu gene üfledimi lan?:

Ali Koç : Tamam Turgut çok haklısın özür dilerim abi. . . .

yanıt0
yanıt0
sss:

34 maç 3-4 gol 1-2 asist maximum

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title