Haberler

Fenerbahçe, Sinan Güler ile yollarını ayırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe Beko, yeni sezon için kadro yapılanmasını sürdürürken tecrübeli oyuncu Sinan Güler ile yolların ayrıldığı açıklandı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada 2 senedir sarı lacivertli formayı giyen Sinan Güler ile anlaşılarak sözleşme opsiyonu kullanılmadı ve oyuncuyla yollar ayrıldı.

İşte yapılan açıklama;

"Yeni sezon kadro yapılanması çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, Sinan Güler ile karşılıklı olarak anlaşmış ve taraflar arasındaki sözleşmenin üçüncü yıl opsiyonunun kullanılmaması kararı alınmıştır" denildi.

2 SEZON FORMA GİYDİ

"Fenerbahçe Beko'ya 2017-2018 sezonunda transfer olan Sinan Güler, formamızı giydiği iki sezon boyunca yeteneği, tecrübesi ve karakteriyle takımımıza önemli katkılar sağlamıştır. Çubuklu formaya en iyi şekilde hizmet eden Sinan Güler'e, kariyerinin yeni döneminde sonsuz başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe, Sinan Güler ile yollarını ayırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sinan Güler Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

DiLENCi FENEViN AHII GiTMiS VAAHI KALMIS:

SiNAN AKILLI ADAM PARASI öDENMiYO TABiKi AYRILACAK

33
10
yanıtYanıtla
Serkan:

nerden biliyorsun parasının ödenmediğini senin gibi 28 gerzek de beğenmiş. Dilenci Fenermiş sizin bileklik sattığınız günleri unutmadık. Kıskançlık tavan yapmış beceremediğiniz şeylere saygı duyun kulübe yardım ederken size mi soracağız?

yanıt12
yanıt3
ŞAPKACI:

SERKAN, YARASINA SİNEK KONMUŞ AT GİBİ ZIPLADIĞINA GÖRE HARBİDEN EZİK VE DİLENCİSİNİZ. SİNANI ALMANIZIN TEK SEBEBİ GALATASARAY KOMPLEKSİNDENDİ, TATMİN OLUP BIRAKTINIZ. FUTBOLUN TOLGA CİĞERCİSİ OLDU SİNAN GÜLER BASKETTE.

yanıt3
yanıt0
CANMEN:

ASIL GELDIGI YER EN BüYüK BELESCI VE SüREKLI MAAS, VERGI VESAYRE öDEMEMEKTE. . . TüRKIYE´DE SüREKLILIK ILE MALZEMECISINDEN OYUNCUSUNA, TEKNIK KADRO VE GENIS CEVRESINE öDEME YAPAN TEK PROFESYONEL TAKIM FENERBAHCE´DIR. . . . HEMDE ELLIYE ASKIN DALDA. . . KI EN DAR ZAMANIMIZDA BILE BU PRENSIPTEN SASMAZ. . . RAKIB OL AMA EFENDI VE GERCEKCI OL. . .

yanıt0
yanıt0
AH SİNAN:

Gazoz olma efsane ol Sinan. Sen gazoz olmayı tercih ettin. Fenerbahçe''ye giderken başarılı olmak kupalar kazanmak istiyorum dedin. Kaç kupa kazandın?

1
2
yanıtYanıtla
FB34:

Malzemeciden memnun değildik aldık kullandık attık

1
0
yanıtYanıtla
Canmen:

dilenci yabancilara yalvarir. . . ailede birbirine maddi ve manevi destek ise birlik, beraberlik ve sahiblenmedir. . . ailenin parcasi olmak, dardakinin yükünü hafifletmektir. . . en ufak aile bireysinden, en büyügüne kadar. . . ve buna katkida bulunan ezeli dostlarda dahada bir kiymete biner ve gün gelir bu fedakarlik karsiliksiz kalmaz. , sonsuz saygi ve sükramizi kazanirlar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Canmen:

kendi lafinizla kendinizi vuruyorsunuz. . . o zaman Sener´i Fener kompleksindenmi almis oluyor Gs. . . ve nice karsilikli alinan, verilen oyuncular örnekleri. . . asil kompleks bunlari asamamaktir. . . . bu her Arma icin gecerlidir. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title