Haberler

Fenerbahçe Savunmada

Güncelleme:

Sarı lacivertli kulüp yetkilileri, savunmalarını yapmak üzere UEFA Genel Merkezi'ne geldi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım başkanlığındaki heyet, UEFA Denetim ve Disiplin Komitesi'nde savunmalarını yapmak üzere UEFA Genel Merkezi'ne geldi.

ALİ YILDIRIM VE CEMİL TURAN YOK

Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun avukatlarıyla birlikte hazır bulunacağı duruşmaya, Ali Yıldırım ve Cemil Turan katılmayacak, avukatları aracılığıyla temsil edilecekler.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen duruşmalı toplantının akşam saatlerine kadar sürebileceği belirtiliyor.

BASIN İÇERİ ALINMADI

Dünkü Beşiktaş için yapılan duruşmanın aksine bugün daha sıkı güvenlik tedbirlerinin olduğu gözlendi. UEFA Merkezi'nin 3 ayrı kapısına güvenlik görevlileri yerleştirilirken, basın mensupları da içeriye alınmayıp, en dış kapıda yol kenarında bekletildi.

AZİZ YILDIRIM SAVUNMASINI BİZZAT YAPACAK

Başkan Aziz Yıldırım'ın UEFA Disiplin Kurulu'nda savunmasını bizzat kendisi ve Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Deniz Tolga Aytöre yapacak.

Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu'nun savunmasını kendisi ve Avukat Ayhan Çopuroğlu, Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu'nun savunmasını ise Avukat Ersan Şen gerçekleştirecek. Eski asbaşkanlardan Ali Yıldırım'ın savunmasını, Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Yasemin Merçil yapacak. Fenerbahçe Kulübü Altyapı Koordinatörü Cemil Turan'ı, UEFA Disiplin Kurulu'nda Avukat Abdullah Kaya temsil edecek.

KARAR AY SONUNDA AÇIKLANACAK

UEFA'nın konuyla ilgili kararını ay sonuna kadar açıklaması bekleniyor.  Kulüp ceza alırsa, tahkim süreci başlayacak. Tahkim Kurulu'nun ise itirazları inceledikten sonra en geç 15 Temmuz'a kadar nihai bir sonuca varabileceği belirtiliyor. Bu aşamadan sonra da Fenerbahçe'nin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurma hakkı bulunuyor.

Diğer taraftan, Fenerbahçeli taraftarlar destek amacıyla küçük gruplar halinde UEFA Genel Merkezi önüne geldi.

Kaynak: AA / Spor

Aziz Yıldırım Ali Yıldırım Cemil Turan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title