Haberler

Fenerbahçe Otobüsünün Şoförü, Olay Anını Anlattı; Hemşireye de Espri Yaptı

Güncelleme:

Trabzon'da Fenerbahçe otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan şoför, "Hemşireye, "Sütle doymam, kavurma-peynir yok mu?" diye espri yaptı.

Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ın sağlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor.

"ALLAH ÇOCUKLARINA BAĞIŞLADI"

KTÜ Farabi Hastanesi'nde tedavisi devam eden Ufuk Kıran'ın kayınpederi Ömer Kutay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, damadının sağlık durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini belirterek, "Allah çocuklarına bağışladı, daha beteri olabilirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybetse otobüsteki kişilerin birçoğu bugün hayatta olmayabilirdi" dedi.

"DİRENCİNİ KAYBETMEMESİ FACİAYI ÖNLEDİ"

Kıran'ın fiziki olarak direncinin yüksek olduğuna işaret eden Kutay, "Olay anında da direncini kaybetmemesi faciayı önlemiş oldu. Bugün sağlık durumu daha iyi hale geldi. Kendisiyle kısa da olsa olay hakkında görüşme fırsatım oldu. Olayın oluşundan müdahale anına kadar bilinci yerindeymiş. İlk düşüncesi de kan kaybından öleceği olmuş. Olay anının hepsini hatırlıyor. Şarapnel parçasının kendisine gelmesini dahi biliyor" ifadesini kullandı.

"KAVURMA VE PEYNİR YOK MU"

Damadıyla ilk görüşmesinde çok duygulandığını ve gözyaşlarına hakim olamadığını anlatan Kutay, "Sabah hemşire hanım kahvaltı olarak kendisine süt getirdi. Damadım süt ile doymayacağını anlayınca hemşire hanıma 'kavurma ve peynir yok mu' diye güleceğimiz bir soru sordu" diye konuştu.

Kutay, olayın ardından çok sayıda kişi ve kurum yetkilisinin kendilerine ulaşarak "geçmiş olsun" dileğinde bulunduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Ufuk Kıran Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (10)

anemo:

şoför efendi ilk işi kızım nerde demiş başka ne beklersın önce şükür etmekti ama fenerlilerın dilinde olmaz böyle şey

2
31
yanıtYanıtla
azrailmobilWeb@haberler.com:

Hepsi ölseydi kurtulurduk evimizde TV var vergi œduyoruz mac seyredemiyoruz hepsinin cani cehenneme yapanlar bir daha yapsinlar bizim paralarimizla unlu oldular

5
28
yanıtYanıtla
Kara halilMobil-IOS:

Ben bjk liyim ama bu yaptiklarini ancak teriristler yapar . Allah korumus cok gecmis olsun fb camiasina ve ilk basta söfer arkadasa

21
0
yanıtYanıtla
Kardan AdamMobil-IOS:

Demekki terör sadece Doğuda Güneydoğu'da olmuyormuş. Fakat bu olay Güneydoğu'da yaşansaydı şimdi Hedefte Kürtler vardı neden şimdi örtbas ediliyor bu çirkin saldırı ????

13
3
yanıtYanıtla
ŞAKACI:

ÇOK KOMİK Tİ NİYE GÜLMÜYORUM ACABA . . . . . . . . . . . . . HAHAHAHA

4
8
yanıtYanıtla
gercekci olalimMobil-ANDROID:

Anti Fb li senin genclik zarini patlatirim karektersiz

3
5
yanıtYanıtla
zazaoğlu1221:

murat demir isimli yaratığın, biz nöbetteyiz havaalanına giremiyeceksiniz, burası trabzon, demesi suç unsuru degilmi nerde adalet

7
1
yanıtYanıtla
OFLUMobil-ANDROID:

ZAZAOGLU ADALET GELIRSE DOGUNUN 0/70 GOZALTINA ALSIN ÖNCE

2
6
yanıtYanıtla
ADIM SOYADIM:

UTANMASANIZ ORADA BİR KURŞUN VARDI FB OTOBÜSÜ GELİP ÇARPTI DİYECEKSİNİZ. . .

2
1
yanıtYanıtla
gs li ........:

herşeyden önce insanım çok geçmiş olsun allah evlatlarına bağışlamış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title