Haberler

Fenerbahçe'nin İmparator'u da Alex'i hedef aldı! Taraftar "Artık yeter" deyip kıyameti kopardı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin "İmparator" lakaplı efsane futbolcusu Oğuz Çetin, kulübün bir başka efsanesi Ümit Özat gibi Alex de Souza'nın heykelinin dikilmesinin doğru olmadığını savundu. Çetin yaptığı açıklamada, "Alex, Türk futboluna gelmiş devamlılığı olan, büyük hizmetler vermiş, profesyonel, bütün içtenliğiyle performans vermiş ama temelde maddiyat odaklı, olmak zorunda. Hagi'ye yapılsa tamam derim ama Alex'e gelene kadar çok var." dedi. Taraftarlar bu sözlerin ardından sosyal medyada kıyameti kopardı.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından "İmparator" lakaplı Oğuz Çetin, Atakan Kurt'un YouTube kanalında önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertlilerin bir başka efsanesi Alex de Souza'nın heykelinin dikilmesine ilişkin şaşırtan yorumlar yapan Çetin'e taraftarlar tepki gösterdi.

"ALEX MADDİYAT ODAKLI"

Alex'in heykeli için konuşan Oğuz Çetin, "Fenerbahçe tarihinden heykeller olur. Can Bartu, Lefter, Cemil Turan... Alex, Türk futboluna gelmiş devamlılığı olan, büyük hizmetler vermiş, profesyonel, bütün içtenliğiyle performans vermiş ama temelde maddiyat odaklı, olmak zorunda. Hagi'ye yapılsa tamam derim ama Alex'e gelene kadar çok var." dedi. Fenerbahçe taraftarı bu sözler sonrası sosyal medyada Oğuz Çetin'e tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin İmparator'u da Alex'i hedef aldı! Taraftar artık 'Yeter' deyip kıyameti kopardı

Fenerbahçe'nin İmparator'u da Alex'i hedef aldı! Taraftar artık 'Yeter' deyip kıyameti kopardı

Fenerbahçe'nin İmparator'u da Alex'i hedef aldı! Taraftar artık 'Yeter' deyip kıyameti kopardı

Fenerbahçe'nin İmparator'u da Alex'i hedef aldı! Taraftar artık 'Yeter' deyip kıyameti kopardı

Fenerbahçe'nin İmparator'u da Alex'i hedef aldı! Taraftar artık 'Yeter' deyip kıyameti kopardı

"SERGEN EN AZ HAGI KADAR YETENEKLİ"

Sergen Yalçın ile Hagi'yi kıyaslayan Çetin, "Dünya futbolunda Türkiye'ye gelmiş en önemli oyuncu bence Hagi'dir. Büyük damga vurmuştur. Türkiye'ye geldiğinde de kazanma azmi, hırsı ve karakterinde eksilme olmamıştır. Sergen ile kıyasladığım zaman o da en az Hagi kadar yetenekli, her şeye sahip ama mental olarak o karakterde değildi." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin İmparator'u da Alex'i hedef aldı! Taraftar artık 'Yeter' deyip kıyameti kopardıOğuz Çetin

ÜMİT ÖZAT NE DEMİŞTİ?

Ümit Özat, NTV'de Emek Ege'nin sunduğu Kırılma Anı programında Alex'in heykeline ilişkin, "Can Bartu'nun heykeli dikilmemiş, Alex kim ya? Kim abi yani? Bırakın bu kadar şovanistliği. Yani Can Bartu'nun, Lefter'in heykelinin olmadığı yerde, Fenerbahçe parkında Alex'in mi heykeli olacak yani? Rıdvan Dilmen'in heykelinin olmadığı yerde 103 gollü, Oğuz Çetin'in olmadığı yerde, bizleri geç Alex'in mi heykeli olacak?" ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Alex De Souza Fenerbahçe Oğuz Çetin Ümit Özat Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (5)

Mehmet Alper Hakan:

Ali şen oğuz ve Aykutu gönderirken ne kadar haklıydı şimdi anlaşılıyor. Fenerbahçenin gerçek sorunu kendi içindeki bu kıskançlık ben merkezcilik ve çekememezlik. Alexin bu insanlardan farkı Gercek bir profosyonel ve kompleksiz biri olmasıydı.

31
23
yanıtYanıtla
Murat Demir Demir:

Ne gerek varmış heykel dikmeye. Orası futbol kulübü. İşinizle uğraşın. Avrupa'da veya dünyada ne başarınız varki heykel dikiyorsunuz

22
15
yanıtYanıtla
Kemalettin ırmak :

Adam haklı dağılın

13
8
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

bosuna aykut alexi yemediya kendi rekorunu kirmaya 4 golmu ne kalmisdi... yada 6... oguza ne oluyor yada ümüt özata ?? kiskanclik niye ? heykel dikilmesin hic kimsenin cünki putperestlik ... ama heykel dikildiginde niye sesiniz cikmadi da simdikmi cikiyor ??

7
8
yanıtYanıtla
Ilhan Akbaş:

Heykel aptalca neyi gerçekleştirmişler ülkeyi mi kurtarmışlar ayrıca bu kıçıkırık hagi hayrına mı gelmiş onu söylesin hagi çok büyük avrupa takımlarında oynadı tutunamadı kıçınındık uefa kupası kazandı diyemi heykeli dikilecek ronaldo veya messimi bu hagi....

2
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title