Haberler

Fenerbahçe'nin Eski Başkanı Ali Şen: Galatasaray'ı Kutluyorum

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, Aykut Kocaman'ın başarısız sayılamayacağını ve Galatasaray'ın şampiyonluğu kazandığını kaydetti.

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe'nin durumunu ele aldı ve Galatasaray'ı tebrik etti.

"BÜYÜK KULÜPLER İÇİN İKİNCİLİK BAŞARI DEĞİL"

A Spor'a konuşan Ali Şen, "Galatasaray'ın şampiyonluğunu şimdiden kutluyorum. En baştaki kaybedilen puanlara bakarsanız, 2. yarıdaki puanları ilk yarıda alsa, farklı şampiyon olurdu. Aykut Kocaman'ı suçlamak doğru değil. Fenerbahçe'nin ikinciliğe geleceğine de kimse inanmazdı. Daha da iyisi olabilirdi ama Şampiyonlar Ligi'ne kalmak büyük başarı olmakla birlikte büyük kulüpler için ikincilik başarı değil" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aykut Kocaman Galatasaray Fenerbahçe Ali Şen Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

SEYFÌ:

Nerden biliyorsun şampiyon olacağını ya Göztepe maçı alırsa ne olacak.? Yoksa maçın satın alındığını mı ima etmeye çalışıyorsun.

11
18
yanıtYanıtla
alnımızın akıyla:

Bu feneVliler de akılları sıra GALATASARAY ın rehavete kapılması için böyle demeçler veriiyorlar, çok akıllısınızya. Çabalamayın.

13
10
yanıtYanıtla
BJK li:

Bir BJK li olarak önce Galatasarayı sonrada Fenerbahçeyi kutluyorum. Biz zaten hiç haketmedik bu sene. Elimize son bir şans geldi onu da Negredo ve Babel harcadılar. Fikret Orman ve ekibinin bu ucuz ticari zihniyetle Beşiktaşımızı bir yerlere getiremeyeceğini inanmaktayım. Büyük takımsan büyük ve kaliteli oyunculalarını elinde tutacaksın. Başarı geldikten sonra düşünmek lazım transferleri. Cenk Tosun Bayerne gol atıp Süper ligdede şampiyon olsaydık şuanda Cenk 50 milyondu. Saygılar

11
2
yanıtYanıtla
CAPS:

DOĞRU DEMİŞ ŞAMPİYON CİM BOM

7
3
yanıtYanıtla
fenerli:

dinsiz bunak herif masali kes diye torununun cenaze namuizinda bagiriyordu münafik kafir

5
3
yanıtYanıtla
sabirimandandir:

masali kes kes maslai diye imama bagiriyordu tahammülünüz yoksa niye islami törenle gömülüyorsunuz o halde

yanıt1
yanıt0
Arda Tütüncü:

GALATASARAY ŞAMPİYON, FENERBAHÇE İKİNCİ, BEŞİKTAŞ ÜÇÜNCÜ YAZIN BİR KENARA:FB-Konya:2-1Göztepe-GS:1-3Beşiktaş-Sivas:3-0Başakşehir-K. Paşa:1-1

3
3
yanıtYanıtla
dost:

rüyandamı gördün cenazede hocayı susturan kefere. bitmiş birşey yok son maçtan sonra tebrigi yap şimdiden film olma.

3
2
yanıtYanıtla
Boksör:

bunun yaptığı şey şu hakemleri de etki altına bırakıp gs aleyhine da çok çalışmaları , çok dikkat etmeliyiz çok gs yi şampiyon yapmamak için herkes elinden geleni yapacak. Zaten zarlama zorlama ile diğerleri buraya kadar geldi.

1
4
yanıtYanıtla
SÖRBOK:

KAFANA ÇOK DARBE ALDIN GALİBA SEN, TÜRKİYEDEKİ FUTBOL DANDİK, OSTERSUNDSA ELENEN ŞAİBESARAY ŞANPUAN OLUYOR, MİLLİ TAKIMIN HALİ ORTADA, ÇIKARIN LAN BU AT GÖZLÜKLERİNİ

yanıt1
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title