Haberler

Fenerbahçe Maçının Ardından

Güncelleme:

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off final serisi ilk maçında Galatasaray Medical Park'ı deplasmanda 74-77'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, seride 1-0 öne geçti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off final serisi ilk maçında Galatasaray Medical Park'ı deplasmanda 74-77'lik skorla mağlup eden Fenerbahçe, seride 1-0 öne geçti. Fenerbahçe antrenörü Laszlo Ratgeber, maçın ardından basın toplantısında yaptığı açıklamada, iyi oynadıklarını belirterek, "Sahada çok iyiydik ve seride 1-0 öne geçtik. Kazanmak bizim için çok önemliydi. Artık ikinci maça bakacağız. Şampiyonluk için bize 2 galibiyet daha gerekli Oyuncularıma gösterdikleri mücadele nedeniyle teşekkür ederim" diye konuştu. Sarı-lacivertli takımın Çek basketbolcusu Hana Horakova, oynadıkları oyundan keyif aldıklarına dikkat çekerek, "Gerçekten zorlu bir maçtı. Sonuç tabii ki böyle olmalıydı, çünkü hepimiz keyif alarak oynadık ve taraftarlar da izlerken keyif almıştır. Umarım seri sonunda da kazanan biz oluruz" dedi.

Galatasaray Medical Park Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise maçın başlarında çok büyük hata yaptıklarını ifade ederek, "Maça Fenerbahçe kendi evindeymiş gibi baskı yaparak başladı. Aslında bu bizim karakterimizdi. Rakibimizi engelleyemedik. Çok büyük hata yaptık. Burada avantajımızı kaybettik. Salı günü oynayacağımız maçı kazanmalıyız. Oyuncularıma güveniyorum, bunu başarabiliriz. İşimiz zorlaştı ama imkansız değil" şeklinde konuştu. Sarı kırmızılı ekibin yıldız basketbolcusu Işıl Alben, maça iyi başlayamadıklarının altını çizerek, "Kaybettiğimiz için üzgünüz. Ancak biz ev sahibi avantajımızı burada kullanamadığımızı söylemek istiyorum. Maçın kırılma anlarında saha avantajımızı kullandığımızı söyleyemem. Bir dahaki maçı, bu karşılaşmanın son bölümde oynadığımız gibi oynamalıyız. Biz zor olanı daha iyi başarıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Politika Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title