Haberler

Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Yorumcuların hepsi aynı görüşte birleşti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldığı maça hakem Fırat Aydınus'un sarı-lacivertlilerin lehine verdiği penaltı kararı damga vurdu. Pozisyonu değerlendiren ünlü futbol yorumcuları penaltı kararının yanlış olduğu görüşünde birleşti.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'la 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın 12. dakikasında sarı-lacivertlilerin lehine penaltıya hükmeden Fırat Aydınus'un kararı büyük tepki çekti. Karşılaşmanın ardından pozisyonu değerlendiren futbol yorumcularının hepsi aynı görüşte hemfikir oldu.

"VAR'IN İNCELEME İÇİN ÇAĞIRMASI GEREKİYORDU"

Pozisyonla ilgili konuşan Rıdvan Dilmen "VAR'a Hakan Ceylan'n atanması yanlış. Fırat Aydınus'un açısından pozisyon penaltı ama Hakan Ceylan'ın görebileceği bir açı var. VAR'ın inceleme için çağırması gerekiyordu." dedi.

"ÇOK KOLAY PENALTI"

Tümer Metin ise "Fenerbahçe pozisyon üretmeden penaltı, golü buldu; pozisyon üretmeden hata golü buldu. Bana göre penaltı değil pozisyon. Çok kolay penaltı. Fırat Aydınus çok güvendiğimiz bir hakem ama hakem yorumudur." ifadelerini kullandı.

3 ESKİ HAKEM DE "PENALTI DEĞİL" DEDİ

Cyle Larin ile Diego Rossi arasındaki pozisyonu, yayıncı kuruluştakieski hakemler değerlendirdi. Lale Orta, Deniz Çoban ve Bülent Yıldırım pozisyonun penaltı olmadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Deniz Çoban Tümer Metin Fenerbahçe Lale Orta Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

Muazzez Dikişci:

PENALTI TABİKİ,YEMEDİ Mİ???

17
53
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Maçta bir takım 3. golü atsa o maç ne olursa olsun 3-3 biterdi. son 10-15 senedir futbolun masada oynandığı söylenir de benim inanasım gelmezdi. Bu sene bariz olarak belli oldu. bir zevkimiz vardı onu da iç ettiler.

25
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title