Haberler

Fenerbahçe Kazanmak Zorunda

Spor Toto Süper Final 5.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor karşısında puan arayacak.

Spor Toto Süper Final 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor karşısında puan arayacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Bu zorlu karşılaşmayı Lig Tv ekranlarından naklen izleyebilir, Sporx Canlı Anlatım sayfasından dakika dakika takip edebilirsiniz. Ayrıca twitter üzerinden yapacağınız değerlendirmelerin sonuna #sporxcanli hashtagini koymanız halinde yorumlarınız Sporx Canlı Anlatım sayfasında gözükecek. F.BAHÇE'DE ALEX YOK Trabzonspor maçı öncesi sakatlığı devam eden Alex de Souza kadroya dahil edilmedi. Ayrıca Beşiktaş maçını sakatlığı nedeniyle tamamlayamayan Gökhan Gönül kadroya dahil edilirken oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Sow ile Sezer Öztürk, Trabzonspor maçında yer alamayacak. FENERBAHÇE

Volkan

Orhan Şam (Gökhan Gönül)

Yobo

Bekir İrtegün

Ziegler

Mehmet Topuz

Emre

Cristian

Caner

Stoch

Semih TRABZONSPOR

Tolga

Serkan Balcı

Giray

Glowacki

Celutska

Zokora

Colman

Alanzinho

Volkan Şen

Olcan

Burak STAT: Avni Aker

SAAT: 19: 00

HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu

YAYIN: Lig Tv 2 & Sporx Canlı Anlatım İDDİA KALMAYABİLİR Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında puan kaybederse şampiyonluk iddiası kalmayabilir. Sarı-lacivertlilerin yenilmesi durumunda, Galatasaray yarın Beşiktaş ile berabere kalsa bile puan farkını 4'e çıkaracak ve şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe, Trabzonspor ile berabere kalır, sarı-kırmızılılar yarın kazanırsa, "Cim Bom" yine 1 hafta önce şampiyonluğu garantileyecek. Fenerbahçe'nin kazanması durumunda ise şampiyon son hafta Kadıköy'de Galatasaray ile yapacakları maçta belli olacak. KAZANMAK İSTİYORLAR Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor. Süper Final'de 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak Beşiktaş'ın 1 puan önünde 3'üncü sırada yer alan bordo-mavililer, Fenerbahçe'yi mağlup ederek lig 3'üncülüğü yolunda puan kaybetmek istemiyor. Normal sezonun ilk maçında Fenerbahçe karşısında deplasmanda 1-0 mağlup olan, ikinci maçında 1-1'lik beraberlik elde eden, Süper Final'de ise 2-0 kaybeden Karadeniz ekibi, kazanması halinde güçlü rakibi karşısında bu sezon ilk galibiyetini elde etmiş olacak. BURAK SİFTAH PEŞİNDE Ligde 32 golü bulunan ve en son normal sezonun 33'üncü haftasındaki Fenerbahçe maçında gol atan bordo-mavili futbolcu, Süper Final'deki ilk golünü atmaya çalışacak. Ligin son haftasındaki Orduspor maçının ardından Süper Final'deki Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olduktan sonra Beşiktaş ile Galatasaray ilk oynanılan maçlarda takımdaki yerini alamayan, geçen hafta sarı-kırmızılı takım ile yapılan ikinci maçla sahalara dönen Burak Yılmaz, bordo-mavili takımın en büyük gol ümidi olacak.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Mustafa Kamil Abitoğlu Trabzonspor Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title