Haberler

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, üst üste ikinci kez EuroLeague şampiyonu oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, FIBA EuroLeague final maçında Villeneuve d'Ascq LM'yi 106-73 yendi. Böylece Fenerbahçe, üst üste ikinci kez bu turnuvada şampiyon oldu.

FIBA EuroLeague final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı ile Villeneuve d'Ascq LM karşı karşıya geldi. Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan maçı Fenerbahçe Alagöz 106-73 kazanarak üst üste ve toplamda ikinci kez Avrupa Şampiyonu oldu. Fenerbahçe Alagöz, EuroLeague finallerinde 100 sayı barajını aşan ilk takım olarak da tarihe geçti.

İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON OLDU

EuroLeague Kadınlar'da toplamda 6. kez final oynayan Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci zaferini yaşadı. Organizasyonda 4'ü üst üste olmak üzere 10. kez son 4 takım arasında yer alan sarı-lacivertliler ilk şampiyonluğuna geçen sezon ulaşmıştı.

Geçen sezon finalde ÇBK Mersin'i 99-60 mağlup eden Fenerbahçe, kupayı müzesine götürmüştü. Fenerbahçe, 2013, 2014, 2017 ve 2022'de ise ikincilikle yetinmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Basketbol Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

Ali Yilmaz:

Tebrikler şampiyon!...madalyanın kurdelası da bordo mavi tesadüf mü ne?.. yaşasın renklerin kardeşliği.

222
3
yanıtYanıtla
Alpaslan Çelik:

AYI'DAN POST TRABZONSPORDAN DOST OLMAZ.

yanıt51
yanıt4
Ali Yilmaz:

Trabzon'da fenerbahçe eşofmanı ile dolaşan biri olarak farkındayım,yaşadıklarımı anlatsam buraya sığmaz.şu kadarını yazayım; trabzon'da trabzonlu çok sayıda Fenerbahçe taraftarı var.bizim niyetimiz temiz olsun.

yanıt61
yanıt0
Babayaro:

Sadri Şener: madalyalarımızı verin

yanıt0
yanıt0
Yunus Aksakal:

Tebrikler Dünyanın en büyük spor kulubü FENERBAHÇE

188
19
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Oha

yanıt15
yanıt88
Hayrullah Karakuş:

Dünya derken kendi dünyanı kast ediyorsun galiba

yanıt6
yanıt66
Yasar Unal:

Bravo takımımıza. Teşekkürler.

112
1
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Geçen sene finalde çbk mersin’i yenip euroleage şampiyonu mu olmuşlar :D iyi bari bu sene de Darıca gençlerbirliği kalmamış finale..

1
63
yanıtYanıtla
uLuBeY null:

Komple bir spor kulubü olan Fenebahçe'yi tebrik ediyorum. Kirli ellerin değmediği her branşta adını altın harflerle yazdırdı. Futbolda da tam bu yola girmişken 3 Temmuz operasyonu ile bir çok hakkı gasp edildi. Ve o gün bugündür üzerine oyunlar oynanmaya devam ediyor.

37
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title