Haberler

Fenerbahçe istedi, Galatasaray aldı! Aslan, Sergio Oliveira'yı kadrosuna kattı

Güncelleme:

Galatasaray yabancı orta saha transferinde mutlu sona ulaştı. Transfer görüşmelerini sürdüren Erden Timur, Fenerbahçe'nin de listesinde olan Portolu oyuncu Sergio Oliveira ile anlaşma sağladı.

Galatasaray, ilk yabancı oyuncu transferini gerçekleştiriyor. Pedro Sepulveda'nın haberine göre Galatasaray, Porto'da forma giyen Sergio Oliveira ile anlaşma sağladı.

3 MİLYON EURO BONSERVİS

Galatasaray, Fenerbahçe'nin de yakından takip ettiği Portekizli orta saha için Porto'ya 3 milyon euro bonservis ödeyecek. Yıldız oyuncu ise bonuslar dahil 2.5 milyon euro kazanacak.

Fenerbahçe istedi, Galatasaray aldı! Aslan, Sergio Oliveira'yı kadrosuna kattı

İSTANBUL'A GELİYOR

Geçen sezonu Roma'da kiralık olarak geçiren yıldız orta saha oyuncusunun, birkaç gün içinde İstanbul'a gelip imzayı atması bekleniyor. Geçen sezon Porto ve Roma formaları altında toplam 46 resmi maça çıkan Sergio Oliveira, 8 gol attı, 2 de asist yaptı.

Fenerbahçe istedi, Galatasaray aldı! Aslan, Sergio Oliveira'yı kadrosuna kattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Erden Timur Fenerbahçe Porto Haberler

500

Yorumlar (2)

Hasan Kara:

Basin dolarlari eurolari nasil olsa para bol yurtdisindaki futbolcularin daha cok ihtiyaci var.oncesinde fanatik bir seyirciyken simdilerde bos bir oyalamadan ibaret oldugunu dusunuyorum,bu kadar para bosa harcaniyor.

5
4
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Sergio Oliveira devamlı oynar ise müthiş bir oyuncu. Porto bırakmaz diye düşünüyordum. Gerçekten çok iyi transfer.

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title