Haberler

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın "Derbi Haftası"

Güncelleme:

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin iki branştaki dört ayrı takımı, bir hafta içinde 5 maçta karşıya gelecek.

Yok böyle bir hafta! Galatasaray ile Fenerbahçe'nin iki branştaki dört ayrı takımı, bir hafta içinde 5 maçta karşıya gelecek.

İLK RANDEVU FUTBOL MAÇI

İki kulüp arasındaki derbilerin en dikkat çekicisi, 8 Mart Pazar günü Spor Toto Süper Lig'de oynanacak. Fenerbahçe, ligde 51 puanla liderlik koltuğunda oturan ve 4 puan gerisinden takip ettiği Galatasaray'ı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk edecek. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın 21 Yaş Altı Futbol Ligi'ndeki maçı ise aynı gün saat 12.00'de sarı-lacivertli kulübün Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanacak.

POTADA 3 MAÇ

İki kulübün erkek ve kadın basketbol takımları, Türkiye Basketbol Ligi'nde bir, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ise hafta içinde 2 kez karşı karşıya gelecek.

Türkiye Basketbol Ligi'nin 21. haftasında Galatasaray Liv Hospital, 9 Mart Pazartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda Fenerbahçe Ülker'i ağırlayacak. Mücadele saat 20.30 başlayacak.

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ise Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank, yarı finale kalma mücadelesi verecek. İki galibiyete ulaşacak takımın tur atlayacağı çeyrek final eşleşmesinin ilk maçı yarın saat 20.00'de Ülker Sports Arena içindeki Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak. Bu maçın rövanşı 6 Mart Cuma günü saat 17.15'te Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.

Eşleşmede ilk iki maçı aynı takım kazanamazsa, yarı finalist olacak ekip, 11 Mart Çarşamba günü saat 20.30'da Metro Enerji Spor Salonu'nda oynanacak üçüncü ve son müsabakada belli olacak.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (26)

realite:

5 de 5 fb. . . .

3
19
yanıtYanıtla
AZİZ BAHÇE:

Bu hafta da GS verir ayarı şikeci fenere. Maalesef M. Topal ile Bekir gol sevinci yaşayamayacak.

8
3
yanıtYanıtla
galatasaray:

sen aç karına çok yemişsin bilader 5 te beş fbmiş

6
4
yanıtYanıtla
FENERASYON:

Bu hafta biz maça müdahale etmezsek şikeci fener Kadıköy''de kesinlikle BABA''yı alır. Akhisar maçında olduğu gibi.

7
2
yanıtYanıtla
recepmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar yasım 30 ilk kez galatasaray kesin yenecek diyorum unutmayın hersey galatasaray lehine yenecek

7
2
yanıtYanıtla
öz fbli:

başakşehir, 4 mund 4 atıyorsa tam konsantrefb neden 4 den aşağı atsın. . . tarih tekerrürden ibarettir. . ilk defa, alexsiz bir derbide fark bekliyorum. . . 5-0 olur. .

2
7
yanıtYanıtla
UEFA:

Önüne gelen şikeci fenere Ayar veriyor, bu hafta da GS vursun kırbacı Sneijder''le. Not: Fenerbahçemizin şikeci başkanı, şike yaptığını itiraf etse fenerin üye sayısı 1 milyon değil, 2 milyon bile olur.

7
1
yanıtYanıtla
realite:

maç 8 martta, eğer erken gol bulursak neden 8 olmasın liverpool dan neyimiz eksik. . 6 kasımda 6 atabilen fb , 8 martta(hemde kadınlar günü, cincona uyar), neden 8 atamasın yeterki konsantreyi ona göre olsunlar. . . .

2
5
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Önüne gelen fenere vuruyor. Önce Akhisar sonra Konya bu kadar da acımasızlık olmak. İnsaf yani. Sneijder bile bu kadar acımasız değil. Bir sağdan bir soldan vuruyor o kadar. Erken konuşmamak lazım. İnşallah maçtan sonra gülen GS olur. Şikecilere hak ettikleri cevabı GS sahada verir. Volkan oynuyorsa sorun yok, zaten Sneijder sahada olacak. .

5
2
yanıtYanıtla
GalatasarayMobil-IOS:

5.5 Galatasaray alırrrrrrrrrrrrrr

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title