Haberler

Fenerbahçe'den ilk açıklama: Devletimiz bizimle beraber

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili gece yarısı açıklamalarda bulundu. Kızılhan'ın yaptığı açıklamada, "Çok gergin bir akşam yaşıyoruz. Çok fazla konuşup gerginliğini artırmak istemiyorum. Devletimizin tavsiyesi üzerine burada açıklama yapıyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili Trabzon Havalimanı'nda açıklamalar yaptı.

"ÇOK GERGİN BİR AKŞAM YAŞIYORUZ"

Burak Çağlan Kızılhan, "Çok gergin bir akşam yaşıyoruz. Çok fazla konuşup gerginliğini artırmak istemiyorum. Devletimizin tavsiyesi üzerine burada açıklama yapıyoruz." dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZ, DEVLETİMİZ BİZİMLE BERABER"

Fenerbahçeli yönetici, "Yaşananları hep beraber gördük. Olayların başından beri Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, Devletimiz, Emniyet Müdürlerimiz, Trabzonsporlu yöneticiler hep bizle beraberdi." ifadelerini kullandı.

"ŞU AN ADLİ BİR VAKA"

Taraftarlara seslenen Kızılhan, "Taraftarımızın öfkesini, sinirini anlıyorum. Sakin olmamız gerekiyor. Şu an adli bir vaka. Gerekli açıklamaları, gereken zamanlarda yapacağız. Taraftarlarımıza sesleniyorum, bütün takım sağ salim uçakta. İstanbul'a doğru yola çıkacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

MHSN SRC :

Öncesi ortamı gerdiler şimdide mağdur.

52
131
yanıtYanıtla
Cem Çetin:

golleri atmakla mı ortamı gerdi fb ?

yanıt38
yanıt10
Hasim Kaya:

Zaten Siyaset Fb nin Arkasında Olmasa Fb Bir Hiçtir.Bunu Kendi Ağzınızla Demeniz Çok Güzel Bir İtiraf Oldu Bundan Sonra Herkes FB ye Karşı Demeyin Artık.

33
111
yanıtYanıtla
Mehmet Kislali:

Fenerbahçe tüm Türkiye’ye yine Çanakkale ruhunu yaşattı. Galatasaray tüm Türkiye den arkanızda

17
58
yanıtYanıtla
Alperen:

Mehmet Kislali Milyonlarca fenerbahçelide senin ve ailenin arkasında.

yanıt61
yanıt11
Furkan Bostan:

ALPEREN MİLYONLARCA GALATASARAYLIDA SEN,AİLEN VE SENİN GİBİLERİNİN ARKASINDA .!

yanıt1
yanıt2
Mahmut Senturk:

devlet 2011den beri sizimle

25
44
yanıtYanıtla
Alperen:

Bir Fenerbahçeli olarak devletimizin haklının yanında olduğunu biliyorum peki Ali koç sen ne kadar devletin yanındasın beş yıldır fenerbahçeyisiyasi amaçların için kullandın durum ortada git artık bugün sahada kazanıp masaoyunlarıyla kaybediyorsak galatasaray liderse bununsebebi sensin dünki kasımpaşa maçı söylediklerim için iyibir delildir.

22
37
yanıtYanıtla
Mehmet Celik:

Tum takimlar neden Fener dusmani AT gozlugunuzu cikarip geriye bir bakin ne kadar son dakkalar da nasil mac kazandiginizi bak ornek vermissin kasipasa fb kasipasa gs gs fb maclarini tekrar tarafsiz ac izle gorursunuz Kim kayrilmis

yanıt10
yanıt22
Alperen:

Mehmet Celik:Demek kasımpaşa maçı tarafsızdı öylemi o halde bana bir tane galatasaraylı futbolcu kart gördü diyebilirmisin kırmızı kartta dahil bütün kartlar kasımpaşalı oyunculara gösterildi dokundukları an kartı gördüler senin hiçmi inancın yoktur sen nasılbir mahlüksun delikanlıolun insanolun birazcıkdürüst olun burda böyle yapıyorsunuz Avrupadagoyup gönderiyorlar niye çünkü ordamasabaşı oyunları yok ordafetonün sözü geçmiyor.

yanıt8
yanıt4
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title