Haberler

Fenerbahçe'den Derbi Kararına İlk Tepki: Hayırlısı Olsun, Hak Eden Kazansın

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, TFF'nin derbiye devam edilmesi kararına "Hayırlı olsun. Sahada müsabaka sonuçlansın ve hak eden finale kalsın." yorumunu yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve tatil edilen derbiyle ilgili "57. dakikadan itibaren seyircisiz devam edilmesi" kararını verdi. Kararın ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, açıklamalarda bulundu. Mosturoğlu, şunları söyledi:

"Herhalde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararını geniş özet olarak kulübe gönderecektir. Kulübe gönderdiğinde de değerlendireceğiz. Hayırlı olsun. Sahada müsabaka sonuçlansın ve hak eden finale kalsın.

"VAHAP ŞİMŞEK'İN RAPORUNDA DİKİŞ KONUSU YOK"

Basın toplantısında değerlendirdiğim tezim, Beşiktaş'ın hakem izin vermeden sahadan çekildiği yönündeydi. O yüzden Federasyon'un gerekçeli kararını görelim ve değerlendirme yapalım diye söylüyorum. Yine kamuoyuyla paylaştığım konulardan bir tanesi, hakemin raporunda temsilcinin Şenol Güneş'in kafasına dikiş atıldığını ve ambulansla götürüldüğünü söylediğini rapor ettiğiydi. Ama referans olarak gösterilen, kaynak olarak gösterilen temsilci Vahap Şimşek kendi raporuna bunu yazmamıştı. İletişimden de uyardılar beni. Galiba bunun gerçek olmadığı yönünde de bir takım yayın yapılıyormuş. Raporlar geçen hafta Cuma günü geldi.

"3 KİŞİNİN RAPORUNDA DİKİŞ YOK"

2 tane Federasyon, Akreditasyon ve Güvenlik temsilcisi ile Üst Klasman Temsilcisi. Yani üç tane rapor yazan temsilci var. Üçünün de raporunda bu husus yok. Yani bize gelen raporlarda böyle bir şey yok. İsteyen bu raporları istediği yerden temine edebilir. Kaldı ki bu raporları sosyal medyada yayınladılar. Oradan da bulabilirler. Bize gelen raporlarda bu husus yok. Sanki orijinal bir şeymiş gibi bana bağlamaları da ilginç bir şey. Bunu kamuoyunun vicdanına, takdirine sunuyorum. İnanılmaz şeyler oluyor. Resmi evrak üzerinden okuduğumuz şeyin dahi gerçek olmadığını söyleyen insanlar var. Pes diyorum.

"İKİ TAKIMIN DA TAHKİME GÖTÜRME HAKKI VAR"

Hayırlı olsun. Türkiye Futbol Federasyonu kararının geniş özeti gelecektir. Bu kararın bir gerekçesi vardır. O gerekçeyi gördüğümüzde daha net olarak konuşabiliriz. Müsabaka Talimatının 19. maddesi hakemin tatil etme sebebini Türkiye Futbol Federasyonu'nun değerlendirme yetkisini veriyor, federasyon yönetim kuruluna. 19. maddeyle yönetim kurulu hakemin kararını değerlendirmiş. 20. maddeyle de kaldığı yerden aynı şekilde tedbiren seyircisiz oynanmasına karar vermiş. Hakemin tatil kararını neden yerinde bulmadığını o kısa kararın içerisinde yazacaktır. O da bize geldiğinde göreceğiz. Bizim olduğu gibi Beşiktaş'ın da bu kararı Tahkim Kurulu'na götürme hakkı var. O günler gelince değerlendirmesini yeniden yaparız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

EGE KİMYA:

Doğrusu hiç şaşırmadım normal sonuç işın içine Fener girince adalet işlemez. Bu takım değilmi zamaninda şikeden onca olay yaşayan ne oldu alt lige düşmesi gerekirdi puanı bile silinmedi o yüzden biz avrupada başarılı olamiyoruz adı bile duyulmayan takımlara ilk maçlarda çok elendik. Türk futbolu tamamen bitmiştir. Ne MHK var nede FEDERASYON. Hepsi birilerinin adamı olmuşlar

9
11
yanıtYanıtla
bjk:

bir bjk li olarak fener e haksızlık yapıldı diyorum sahadan korkup kaçan biziz niye beşiktaş hükmen malup sayılmıyor

12
7
yanıtYanıtla
Adanalion:

Senin BJK li olmadigin apacik ortada bari biraz erkek olda adam gibi dürüst ol . . BJK li futbolcular hakemden izin alarak soyunma odasina gitmistir . . . walla biraz delikanli ol cik acikca yüreklilikle sirkefbahcelyim de biraz yüregin varsa . . .

yanıt3
yanıt7
numara:

Hafızım eteğin kaç numara?

yanıt2
yanıt7
Ali:

Hak eden değil Fenerbahçe kazansın hak hukuk olsaydı Fener Hükmen mağlüptü Utanmadan daha bir de yorum yapıyorsunuz yazık

11
6
yanıtYanıtla
djytfdr:

Beşiktaşın çalınan golunu de verin o zaman neden ofsayt gerekçesi ile iptal ediyorsun ADALETTTTT!

5
9
yanıtYanıtla
matador:

bundan sonra statlarda sıddet artar nasıl olsa saha kapama yok ceza yok devam

7
7
yanıtYanıtla
şakip porsukoğlu:

tff fenevi kurtarmak pahasına, stadlarda şiddetin önünü açtı. . . nasıl olsa cezası yok. . . .

6
6
yanıtYanıtla
MEHMET:

STADLARDA HİÇ ŞİDDET YOKTU. ARTIK BUNDAN SONRA ŞİDDET PATLAR. HAY ALLAH GÖRDÜNÜZ MÜ NE OLACAK ŞİMDİ?HİÇ BİR YERDE OLAY KAVGA YOKTU ZATEN. TÜH YAZIK OLDU TÜRK FUTBOLUNA!

yanıt4
yanıt0
tlh:

bundan sonra ki olayların sorumlusu tff, aziz ve şekip eğer birisi öürse sorumluları bunlardır mahkeme yolu açıktır

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title