Haberler

Fenerbahçe'de transfer için 4 futbolcu gönderilecek

Devre arasında takıma takviye yapması beklenen Fenerbahçe'de kadroda yer açmak ve Finansal Fair Play'e takılmamak için planlar yapılıyor. Bu doğrultuda sarı lacivertli ekip Jailson, Zajc, Alper Potuk ve Mehmet Ekici ile yollarını ayırmayı düşünüyor.

Finansal Fair Play anlaşmasına rağmen kadrosuna sol bek, sol açık ve golcü takviyesi planlayan Fenerbahçe, kaynak oluşturacak isimleri belirledi.

4 FUTBOLCU GÖZDEN ÇIKARILDI

Sarı-lacivertliler kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin ardından yedek kulübesine çakılı kalan Miha Zajc ile ilk 11'deki yerini kaybeden Jailson'u satış listesine koydu. Sözleşmesinde yaptığı indirim performansına da aynı şekilde yansıyan Alper Potuk da gözden çıkarıldı.

Fenerbahçe'de transfer için 4 futbolcu gönderilecek

ZAJC RUSYA YOLCUSU

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Mehmet Ekici'ye kolaylık sağlayacak olan sarı-lacivertliler, Zajc'ı ise uzun süredir flörtte olduğu Rus takımlarından birine göndermeyi planlıyor. Sloven yıldız, düzenli oynayacağı bir kulübe gitmek için can atıyor, ancak Fenerbahçe ilk olarak yüksek bonservis ödenmesine bakacak.

ALPER'İN ÜCRETİ TRANSFERİNİ ENGELLİYOR

Jailson'a da ülkesinden ve Çin'den teklifler var. Alper'e ise yüksek ücreti sebebiyle sıcak bakan şimdilik yok.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Fenerbahçe Jailson Haberler

500

Yorumlar (10)

hakan:

yerlerine şaibe nihat atama yapacakmış

15
7
yanıtYanıtla
GFB:

alperden kurtulamayız

9
1
yanıtYanıtla
aliiii:

isla-zanka-alper-rami-moses-hasan ali-ile şampiyon olmayı umuyorsan çok beklersin. . . . şu oynattığın çağ dışı futbolla asla olamazsın. . . türkiyenin 1. ligde dahil en ağır defansı fenerde top yarı alanı geçtimi gol kokusu geliyor. fener 2-0 önde iken son 10 dakikada 3-2 yenilmezin garantisini kimse veremezzzz

9
0
yanıtYanıtla
misafir:

diğerleri neyse de hasan ali ile derdiniz ne anlamıyorum. istisnasız en iyi ve karakterli futbolculardan biri. yokluğundaki sıkıntıları gördük.

yanıt0
yanıt1
MOYENÇUR:

ali koç yine yapar bir katakulli bulur sıkıntı etmeyin

3
5
yanıtYanıtla
Aali kemal:

Geçen yazmıştım yine yazayım, yav gönderilecek denilen oyuncuların 3 ü her hafta maç kadrosunda, 1 de arasırada olsa alınıyor, Jailson a gelince, geldiği günden beridir bu oyuncuyu bitirme planları yapan Ersun Hoca nın prensleri, Ozan ve Ciğerci için yer açma stratejisi tutacak gibi, birde madem golcü takviyesi yapacaktınız, Mevlüt neden alındı, Allahyar neden gönderildi, anladığım kadarı ile Sn YANAL a çok güveniyor yönetim, ama ben en baştan söylediğimi tekrar edeyim, YANAL ile bu kugu ile şampiyon olmaz

7
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Önce ilk yarıyı lidere yakın bir yerde bitirin ; daha Adil Rami , İsla gibi bunlardan önce gönderilecek o kadar futbolcu var ki. Şu an bunları konuşmak zarar verir ; ayrıca gidenlerin yerinin daha iyileriyle doldurulması lazım. . .

7
0
yanıtYanıtla
SU KABADAYISI FATİH:

ÇOK BİLE BEKLEMİŞ

1
0
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Gereksiz adam arıyorsan başta ersun yanal, alperle mehmeh ekici doğru ama tolga ciğersiz, adil rami, gibi gereksiz çok başkanda dahil buna

0
1
yanıtYanıtla
Cemşit:

Alper Potuk Eskişehir e bedelsiz gitsin Eskişehir in Alpere Alper in de Eski takım ı na ihtiyacı var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title