Haberler

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku! TFF'ye bildirilmedi

Güncelleme:

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olduğundan beri beklentileri karşılayamayan ve transfer döneminde başka takıma gitmeyen Mehmet Ekici, TFF'ye bildirilen kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana beklenen performansı gösteremeyen Mehmet Ekici, sarı-lacivertli takımın yeni sezon kadrosunda yer almadı. Kurallar gereği 4'ü altyapıdan yetişen 28 futbolcuyu TFF'ye bildirmek zorunda olan Fenerbahçe, TFF'ye bildirdiği kadroda Mehmet Ekici'ye yer vermedi.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici şoku! TFF'ye bildirilmedi

KASIMPAŞA'YA GİTMEYİ REDDETMİŞTİ

Yeni sezon öncesi tam 12 transfer yapan Fenerbahçe Kulübü, transferin bitimine kısa bir süre kendisinden kulüp bulması istenen Mehmet Ekici'ye İstanbul temsilcisi Kasımpaşa talip oldu. Kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Kasımpaşa'ya Ekici, "Ben Kasımpaşa'ya gitmem" diyerek transfer teklifini geri çevirmişti.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinden yayınladığı ve bu sezon forma giyecek oyuncular;

Harun Tekin, Altay Bayındır, Oytun Özdoğan, Garry Rodrigues, Murat Sağlam, Hasan Ali Kaldırım, Deniz Türüç, Nabil Dirar, Mauricio Isla, Victor Moses,Mathias 'Zanka' Jorgensen, Adil Rami, Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar,Luiz Gustavo, Max Kruse, Tolgay Arslan, Jailson, Miha Zajc, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Vedat Muriqi, Mevlüt Erdinç, Muhammet Ömer Çakı, Deniz Yılmaz, Muhammed Gümüşkaya.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Fenerbahçe Kasımpaşa Haberler

500

Yorumlar (25)

BU FENEV HARBiDEN MAAAL Bi TAKIM:

ALEX TUNCAY SANLI SEMiH SENTüRK MiNiK SALiHCiK MEHMET TOPAL MEHMET EKiCi HEPSiNiN öNCE EMEGiNi iNKAR EDiP ONDAN SONRADA KADINKöYüN SiKE BAHCESiNE ATTILARMI 3 BES HAFTAYA KALMAZ UYUUZZ ERSUNCUK YANALDA SUTLANIR

28
9
yanıtYanıtla
EYYAMCI TFF VE MHK İSTİFA:

EKİCİ DENEN SÖZDE FUTBOLCUYU BOŞ VERİNDE, BU HAFTAKİ EVİMİZDEKİ K. PAŞA MAÇINA BİLEREK ALİ PALABIYIK ADLI ÇAKALI VERMİŞLER. KASTEN VE MAHSUS DİĞER İÇ SAHA MAÇI OLAN FB DERBİSİ XİMBOMUN SEYİRCİSİZ OLSUN DİYE BU SÖZDE HAKEMİ VERMİŞLER MAÇA.

13
8
yanıtYanıtla
...:

Fenevliler nasıulda sevinmişlerdi beşiktaşın elinden aldık diye :) şimdi ellerinde patladı kaşar

17
4
yanıtYanıtla
HDP KAPATILSIN..:

M. EKİCİ NİN YANI SIRA TOLGAY, SERDAR AZİZ, HARUN TEKİN , SADIK ÇİFTPINAR İLE KISA SÜREDE YOLLAR AYRILSIN FENER SPORCUSU OLAMAZ BUNLAR.

15
1
yanıtYanıtla
12345:

gs dan serdar aziz alındığında gs''ın belkemiği alında savunma otoban olur diyenler. yerli ramos gerçek takıma geldi diyenler. sesiniz çıkmıyorsadık çiftpınar yerli puyol göreceksiniz bundan sonra diyenler. hani neredeler :)))

yanıt4
yanıt1
ALİ AGA:

Tolgayıda iyi kastılar fenere dürümcüyü

yanıt1
yanıt1
LUTENES:

yazıklar olsun size tamam belki istenileni veremedi ama bu nedir yahu bu adam bizim için 6 ay futbol oynamadı sırf bize gelebilmek için ne fedakarlıklar yaptı simdi biz ne yapıyoruz gecen senede dirara yaptılar aynısını simdi vazgeçilmezimiz oldu vefasızlık yapmayın ALLAH sorar

8
7
yanıtYanıtla
tycoon:

ne alakası var vefayla sonuçta adam bekleneni veremiyor. iyi o zaman herkese vefa gösterelim takım dibi görsün. sonuçta top oynayıp milyon Euro alıyorsun kusura bakma vefa değil ticaret o

yanıt3
yanıt1
yediler:

Bundan sonra ayı volkana ve beleşoğluna ters düşen febeşde barınamaz.

yanıt5
yanıt2
FIRTINA 61:

Yersun Yalan seni Trabzon''da kayırıyordu. Diğer oyunculardan daha çok sana oynuyordu. Bunu biliyorum, aha ne oldi? rengin soldi :) O güvendiğin Yersun Yalan seni bir çırpıda kapının önüne koydu. . . Hem de transfer sezonun bitmesine 1 hafta kala kendine kulüp bul dendiler sana. Futbolu ve seni çok seven insanların şehrine sen ihanet ettin. Her şeyin bir yolu yordamı vardır. Ama sen fb ile aramızdaki sorunları bilmene rağmen Trabzon''u terk ettin. Seni baş tacı eden insanların şehri sana üzülmüyor

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title