Haberler

Fenerbahçe Galatasaray Derbisine Hazırlanıyor

Güncelleme:

Sarı lacivertliler, iki günlük iznin ardından Galatasaray ile yapacağı maç öncesi ilk antrenmanına çıktı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 10 Kasım Pazar günü Galatasaray ile yapacağı derbinin hazırlıklarına başladı.

Bursaspor maçının ardından teknik direktör Ersun Yanal'ın verdiği izinle iki gün dinlenen sarı-lacivertliler, derbi öncesi ilk antrenmanına çıktı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve başındaki yarım saatlik bölümü basın mensuplarına açık tutulan antrenmana ısınma ve pas çalışmasıyla başlayan sarı-lacivertli takım, daha sonra Cristian, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin'in başında olduğu 3 gruba ayrılarak, dar alanda çift kale maç turnuvası yaptı.

Turnuvada Cristian'ın ekibinde Kuyt, Alves, Webo, Mehmet Topal, Egemen Korkmaz ve Hasan Ali Kaldırım; Emre'nin takımında Sow, Mehmet Topuz, Holmen, Yobo, Alper Potuk ve Kadlec yer aldı. Selçuk'un da olduğu kadroda Gökhan Gönül, Meireles, Bekir İrtegün, Emenike, Salih Uçan ve Caner Erkin forma giydi. Turnuvayı Cristian'ın takımı kazandı.

Bekir İrtegün'ün eline 3 dikiş atıldı

Antrenmanın ikinci bölümünde krampon darbesiyle eli kesilen Bekir İrtegün'ün eline 3 dikiş atıldığı bildirildi.

Sarı-lacivertli futbolcunun, tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktığı belirtildi.

Gökhan Gönül takımla çalıştı

Sakatlığının ardından tedavisi tamamlanan Gökhan Gönül, derbi maç öncesi takımla çalışmalara başladı.

Spor Toto Süper Lig'de sakatlığı nedeniyle son 3 maçtır forma giyemeyen Gökhan, Galatasaray mücadelesi öncesinde takıma katıldı.

Bağırsak enfeksiyonu geçiren kaleci Mert Günok, çalışmada yer almadı.

Bu arada, antrenman öncesinde tesislerde, 32 yaşına giren Egemen Korkmaz için pasta kesilerek, doğum günü kutlaması yapıldı.

Fenerbahçe, derbi maçın hazırlıklarını yarın akşam yapacağı çalışmayla sürdürecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Emre Belözoğlu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title