Haberler

Fenerbahçe'de Celal Doğan'ın Üyelikten İhraç Edilmesi İçin Dilekçe Verildi

Güncelleme:

Fenerbahçe Mali Kurulu'nda bir grup üye, Celal Doğan'ın Türkiye'nin bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren HDP'nin milletvekili olduğunu söyleyerek kulüp üyeliğinden ihraç edilmesini istedi.

Fenerbahçe'nin Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda, kulüp üyesi Celal Doğan hakkında şok bir gelişme yaşandı. Toplantı sırasında başkanlık divanına dilekçe veren bir grup üye, Celal Doğan'ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesini istedi.

Üyelerin dilekçede, Doğan'ın, Türkiye'nin bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren HDP'nin bir milletvekili olduğu, bu nedenle de Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edilmesi gerektiğini ifade ettikleri öğrenildi.

"BU DİLEKÇEYİ DEĞERLENDİRMEK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL"

Dilekçeyi alan Fenerbahçe Kulübü Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, "Bu dilekçeyi değerlendirmek bizim değil yönetim kurulunun işi" diyerek topu yönetime attı.

"GÖRÜŞECEĞİZ"

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ise, "Başvuruyu yönetim kurulunda görüşeceğiz. Celal Bey'in de ifadesini alacağız ve demokratik bir çözüm bulacağız" dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Yönetim Kurulu, mali açıdan ibra edilirken, 2016 yılı bütçesi de kabul edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Celal Doğan Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (180)

HAMZA:

BU SAATTEN SONRA FENERBAHÇELİYİM. TERÖR TERÖRİST YANDAŞLARINA LANET OLSUN

44
16
yanıtYanıtla
Ahmet:

Hdp size bir fırsattır HDP sayesinde insan oldunuz daha ne istiyorsunuz

23
30
yanıtYanıtla
KÜRT KIZI:

Keşke ihraç edilse bu hdpnin ülkeye ne katkısı varki hdp demek faşizm ırkclık demektir terör demektir

29
21
yanıtYanıtla
osmangazi:

ANTEP bu imansızın yaptıklarını unutmayacak ne kadar terörist sevici varsa bedevadan arsa verip ev yapmış kanı bozuk. Antep gibi milliyetçi bir şehirden şimdi millet vekili çıkarıyorlar burada siirliler suruçlular dolu benzin istadyonları kürtler çalıştırıyor yaşanmaz etti ANTEBİ ALLAH belasını versin vatan haini bu

28
21
yanıtYanıtla
KENAN:

Bu adam zaten aslen antepli değil yıllar önce antebe göç etmiş

yanıt36
yanıt17
on liralık arsanı:

bin liraya satarken yarı yevmiyeye çalıştırırken, iki kat kira alırken dalga geçip ego tatmin ederken böyle demiyordun. antep türk değil ermeni ve yahudi şehri onları kovdun şimdi sıra sende etme bulma.

yanıt4
yanıt22
OKTAY:

ONLİRALIK ARSANI Rumuzlu Allah sana akıl fikir versin :)

yanıt11
yanıt2
SONER:

Yine doluşmuş konuya tüm güclerinle hdpli faşistler hep aynı kişi sürekli rumuz değiştiriyor yalandan rumuz alıyorlar

25
23
yanıtYanıtla
KARDEŞLİK VAKTİ:

Ben Mhpnin bir gün bu ülke bölünsün dediğini duymadım tam tersi adamlar bölünmemesi için Uğraşıyor üniversitelerde bile pkklı teröristlerle en cok mücadele eden seslerini cıkarttırmayan mhpdir Allah razı olsun onlardan

34
11
yanıtYanıtla
SUR:

REZIL LER HDP OLMASA SARAY SİZİ KEMIRIP YOKEDECEK AMA SİZDE AKIL YOKKİİ

14
30
yanıtYanıtla
Tüm 180 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title