Haberler

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! Ocak ayında ilk yolcu Miha Zajc olacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici'nin kadroya dahil edilmesi için bir kişinin dışarıda kalması gerekiyor. Bu konuda ilk akla gelen isim teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Miha Zajc oldu. Zajc'ın ocak ayında ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Mehmet Ekici'nin kadroya dahil edilmesi için bir kişinin dışarıda kalması gerekiyor. Bu konuda favori isim Miha Zajc.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Empoli'den transfer edilen Sloven orta saha oyuncusu, geldiği günden beri vasatı aşamadı. Ersun Yanal, son haftalarda Zajc'ı adeta sildi.

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! Ocak ayında ilk yolcu Miha Zajc olacak

OCAK AYINDA YOLLAR AYRILIYOR

25 yaşındaki futbolcu, ligde 3 maçta sadece 83 dakika süre alabildi. Yanal, Sloven öğrencisini son 5 karşılaşmada sahaya sürmedi. Miha Zajc ile ocak ayında yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Ersun Yanal Empoli Haberler

500

Yorumlar (13)

CAN:

nihatoviç olmasa 2. ligde oynarsınız seneye dilenciler topluluğu

4
14
yanıtYanıtla
F.T nin takımı:

Ne oldu 6s kötüye gidince Nihatoviç mi suçlu oldu

yanıt15
yanıt2
FENERLİBAHÇELİ34:

Biz kendi kulübümüz için para topladık, biz halk kulübüyüz, devletten istemedik, üstelik ''bazı kulüp başkanları gibi'' kendi kulübümüze de İcra göndermedik. Devlet yardımı olmasa G. S. ne durumda olurdu. Her şeyi devlete borçlu G. S. Bu gidişle kimin 2. lige düşeceğini de göreceğiz.

yanıt0
yanıt0
Mehmet Akif:

Adil Rami Zanga da gitsin bu ligin oyuncuları değil , Ekici ve Denizi harcama hocam burası büyük camia 16 yaşında olan çocuğumuzu da bir an önce A takımla idmanlara çıkar Merih Demiral gibi yuvadan uçmasın geleçeğin santroforu o yoksa SENDE GİDERSİN

13
1
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Bu adamı Ersun aldırmadı mı? Niye şimdi gönderiyor?Bence Ersun bu futbol anlaşıyla, Zajc''dan önce gider!!!

9
1
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Şu ''üstüne çizme'' ve ''bilet kesme'' modasının hayranıyım. Gelen-giden belli değil büyük takımlarımızda.

3
0
yanıtYanıtla
adsız cengo:

fatih terim yapınca BİLET KESİLİYOR ersun bey yapınca ÜSTÜ ÇİZİLİYOR

2
1
yanıtYanıtla
FENERLİBAHÇELİ34:

ne fark eder ikisi de ''israf ekonomisi''. Para nasıl olsa başkanların cebinden değil kulüplerden çıkıyor. Yap transferi, yap ödemeyi, sonra da hadi bana eyvallah!

yanıt2
yanıt0
Turgutt:

Yazık verılen paralara . . . ornek Sadık . Tolga . Cop dıyoruz Ersun aldırıyor. . . Ersuna Ekıcı bu takımın oyuncusu degıl dedık Ersun oynattı ya sonrası ??? Ayrıca gelen yabancılar . . . . . ???Enson Denız ıcın uc oyuncu degıl 10 numara demıstım ersun sagacık oynatıyor . Sn Alı bey den cıt yok. . . Cocu zamanıda dahıl. . . Fıyasko . . . . ?

2
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Aldırdığı adamları oynatamayan, göndermeye çalışan hocalardan hesap soracaksın!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title