Haberler

Fenerbahçe'de 1 personelin koronavirüs testi pozitif çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe, salı günü tüm futbolcular, teknik ekip ve çalışanlara yapılan koronavirüs testinin sonucunda bir personelinin virüse yakalandığı açıkladı. Bunun üzerine yarın yapılacak antrenman da iptal edildi.

Fenerbahçe'de salı günü tüm futbolcular, teknik ekip ve çalışanlara yapılan koronavirüs testinin sonucunda bir personel çalışanının virüse yakalandığı ortaya çıktı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada,

"Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 5 Mayıs Salı günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapılmıştır.

Yapılan bu ilk testlerin elimize bu akşam ulaşan sonuçlarına göre Samandıra çalışanlarımızdan birinin sonucu pozitif tespit edilmiş, bir diğer çalışanımız da şüpheli durumdadır. İki çalışanımızın da sağlık durumu detaylı takibe alınmış, yarın ikinci teste gireceklerdir.

Bu olay neticesinde, takımımızın yarın yapacağı antrenman iptal edilmiştir.

Konu hakkında gelişmeler oldukça kulübümüz tarafından tekrar bilgilendirme yapılacaktır." denildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Samandıra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Gerek yok feneve:

Sizi men edelim nasıl olsa ligde yoksunuz ;)

9
7
yanıtYanıtla
Hasan karabudak:

Ligler başlıcak ya hepsi hasta olmazsa şaşarım)

11
1
yanıtYanıtla
noname:

Ligleri başlattığınızda sil baştan olup 2. dalga gelicek bizim yaz yaz olmuyacak ((( LÜTFEN BAŞLATMAYIN. Ayrıca avm için erken (((

6
1
yanıtYanıtla
Haylass:

Millet can derdinde bunlar top derdinde hsgshabaa :D

5
1
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Afferim fener. Her türlü çamuru yap. Herkes korona oldu de. Başlatma ligi. Hep onlar mı eyyam yapıcak. Ligler iptal olsun. Bir zamanlar uefa amcaya gidip amca fb şike yaptı diyen paralelcilere inat yap.

1
4
yanıtYanıtla
aptal TFF:

LİGİ BİTİRİN ABİ İNSANIN CANINDAN DAHA MI DEĞERLİ YA ŞAMPİYON ÇIKMASIN BU KADAR BASİT

3
0
yanıtYanıtla
usta:

yanlış yaptın tff. kabul et. bu tezgah işlemez. yabancı futbolcuların hiçbiri oynamak istemiyor. adamlar haklı.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title