Haberler

Fenerbahçe Beko, Alba Berlin'i 74-70 mağlup etti

Güncelleme:

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi 22. hafta maçında deplasmanda Alman ekibi Alba Berlin'i 74-70 mağlup etti.

THY Avrupa Ligi'nin 22. haftasında Fenerbahçe Beko, deplasmanda ALBA Berlin'e konuk oldu. İlk periyotta hücumda çok fazla top kaybı yapan sarı-lacivertli ekip, bu periyodu 22-17 geride kapattı. İkinci periyotta da hücumda istediği ritmi yakalayamayan Fenerbahçe, ilk yarıyı 41-33 geride bitirdi. Üçüncü periyotta hücumda rakibini durdurmayı başaran Fenerbahçe, karar çeyreğine 56-50 geride girdi.

Fenerbahçe, Alba Berlin'i 74-70 mağlup etti

WESTERMANN SON ÇEYREKTE UÇUŞA GEÇTİ

Son çeyrekte Leo Westermann'ın etkili oyunuyla hem hücumda hem de savunmada çok iyi bir görüntü çizen Fenerbahçe Beko, mücadeleden 74-70 galip ayrıldı. Sarı-lacivertli ekipte Kostas Sloukas 16 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Leo Westermann da 11 sayı üretti. Ev sahibi ekipte ise Giedraitis 14, Nnoko 11 sayıyla oynadı.

Fenerbahçe, Alba Berlin'i 74-70 mağlup etti

Fenerbahçe, Alba Berlin'i 74-70 mağlup etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Malcolm Thomas ALBA Berlin Haberler

500

Yorumlar (13)

MEMET33:

ALDIĞIM EN KÖTÜ HABER ZİRA BİR RUM TAKIMININ GALİBİYETİNE MİLLİYETÇİ BİR TÜRK SEVİNEMEZ. TÜRKÜM, DOĞRUYUM, GALATASARAYLIYIM ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM.

2
24
yanıtYanıtla
obrakadabra:

memet33 sende nasıl bir kuyruk acısı var be kardeş ne zaman fb basketle alakalı haber çıksa altında yorumun var haa rum takımı deyip fransız takımını desteklemen de ayrı bir enteresan olmuş

yanıt10
yanıt1
FUTBOL AŞIĞI:

Senin zihniyetindeki bir insandan hiçbirşey olmaz yazıklar olsun senin zihniyetine yozlaşmış körelmeye mahkum

yanıt7
yanıt0
BORAKADABRAAA (YAYINLAYIN LÜTFEN):

memet33 bey fb basketbol takımının tüm haberleri altında yorumunuz var nasıl bir acıdır sizdeki :D tabi bir fransız takımının taraftarı olarak Türk takımı galibiyetine sevinmemeniz gayet normal kendinize yakışanı yapmışsınız

yanıt6
yanıt0
MEMET33:

BÜTÜN BU KÖTÜ ZANLARINIZI GALATASARAYIN AVRUPADAKİ RAKİPLERİNİ TUTAN VE BİZE FRANSIZ DİYEN RENKDAŞLARINIZA NİÇİN YAZMADINIZ BU GÜNE KADAR?

yanıt1
yanıt7
Gazikentli27:

aldığın oksijene yazık senin memo33

yanıt9
yanıt2
YAPMA YAV!!!:

memet haklıdır beyler dağılın. o yazmışsa vardır bir bildiği. o eski bir şapkacıdır!

yanıt2
yanıt3
OĞUZKAĞAN:

MEMET . . .

yanıt1
yanıt1
MEMET33:

MESELA BUGÜN (DÜN GECE) EFESİN KIZILYILDIZI YENMESİ BENİ O KADAR GURURLANDIRDI Kİ ANLATAMAM, ŞÖYLE DİYEYİM, FENERİN YENİLGİSİNE SEVİNDİĞİM KADAR OLAMAZ. . . .

0
1
yanıtYanıtla
asdas:

trolmemeT

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title