Haberler

Felipe Melo'dan Yıldırım Demirören Hakkında Olay Paylaşım!

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski oyuncusu Felipe Melo, Yıldırım Demirören'in istifası sonrası çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Melo, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, "Türk futbolunun kanseri istifa etti." notunu düştü.

Galatasaray'da oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi haline gelen Felipe Melo, Yıldırım Demirören'in TFF Başkanlığından istifa etmesi sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Melo, Instagram hesabından Türkçe yaptığı paylaşıma, "Tanrıya şükürler olsun ki Türk futbolunun kanseri istifa etti" notunu düştü.

Felipe Melo'dan Yıldırım Demirören Hakkında Olay Paylaşım!

"ŞEREF VE GURURLA TAŞIDIĞIM GÖREVİMİ BIRAKIYORUM"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, "26 Şubat 2012'den beri sürdürmekte olduğum Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'ndan İDDAA, Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımından ve sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı istifa ediyorum. Bugüne kadar şeref ve gururla taşıdığım bu milli görevi Türkiye ve dünya kamuoyunda tartışmalara mahal bırakmamak ve gölge düşürmemek gerekçesi ile bu kararı almış bulunmaktayım." diyerek istifa ettiğini açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yıldırım Demirören Galatasaray Felipe Melo Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (69)

MY~:

bu maymun hala nasıl bizim ülkemizde ki yönetim hakkında yorum yapabiliyor?

13
36
yanıtYanıtla
Sakar Şakir:

Biz Senın Gb Maymun Nasıl Klavye Kullanıp İnsanlara Hakaret Edebiliyor Sorguluyormuyuz Yavru Maymuncuk Seni :)

yanıt17
yanıt9
Adınızı Yazın:

DOĞRUYU SÖYLEMEK HAKARET SAYILMASIN. . . . FELİPE MELLO KADAR DOĞRU ÇİZGİSİNİ BOZMAYAN KARAKTERLİ BİRİ YOKTUR. ADAMSIN PİTPUL

25
12
yanıtYanıtla
dogru-dogru:

köpek olup saga sola saldirmmsa haklisin

yanıt5
yanıt7
KSK Li MESUT:

Sen gel bu ülkeye D3 gör bak yine tasmanı nasıl takıyoruz...

14
19
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

VOLKANA ''ORA'' SI İLE GOL ATAN TEK ADAM. BU ÖMÜR BOYU YETER HEM AYIYA HEMDE CAMİASINA. HER GALATASARAY HABERİNE MAYDANOZ OLMANDA AVRUPA TAKIMINA KARŞI ÇOK EZİK BİR TRAVMAN OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. İSTİYORSUN Kİ SANA BURDAN HAKARET EDİLSİN NE KADAR ÇOK HAKARET O KADAR OOO CİDDİYE ALINIYORUM AŞAĞILIK KOMPLEKSİ. KABUL ETMİŞSİN ZATENDE İTİRAF ET Kİ BU ALEMİN KRALI BİZİZ BİLADER BOŞA DEBELENME, NE KADAR DÖNERSEN DÖN, ARKAN ÖNÜNE GEÇMEZ AYNI YERDE KALIR.

yanıt10
yanıt9
1453:

KSK KASKI ÇIKAR FLİMLİ KASK TAKTIĞINDAN GERÇEKLERİ GÖREMİYORSUN. . . .

yanıt0
yanıt0
jay:

Hakaret mi? Adam doğru olanı söylemiş.

28
2
yanıtYanıtla
KSK Li MESUT:

Conconlar a yaranacam diye konuşMuş...

11
18
yanıtYanıtla
yorumcu:

hakaret olan kısmı göremedim. gayet doğru söylemiş. .

21
7
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title