Haberler

"Federasyon Geçimini Bizden Sağlıyor"

Güncelleme:

Nevzat Şakar, PFDK'nın Kulüp Başkanı Sadri Şener'e verdiği hak mahrumiyeti ve para cezalarına değindi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Kulüp Başkanı Sadri Şener'e verdiği hak mahrumiyeti ve para cezalarına değinirken, "Federasyon geçimini bize bağladı. En iyi müşterisi biziz" dedi.

"İŞ OLSUN DİYE TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

Takımının Antalya kampındaki antrenmanını izleyen Asbaşkan Nevzat Şakar, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Cenk Tosun ve Eren Derdiyok'un transferiyle ilgili soruları da cevap veren Asbaşkan Şakar, şunları söyledi:

"Başkanımızın da açıkladığı gibi yerli iyi bir santrfor bulursak kadromuza katacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımız var. Bize uygun, en doğru oyuncu bulursak alacağız. Ama bulamazsak, iş olsun diye, sırf almış olmak için oyuncu almayacağız."

DEFANSA TAKVİYE KONUSU

Giray'ın sakatlığı ve Bamba'nın Afrika Kupası'nda olması nedeniyle defansa takviye yapıp yapmayacakları konusundaki soruya da cevap veren Asbaşkan Şakar, bu konuda şöyle konuştu:

"Giray'ın sağlık durumu henüz netleşmedi. Netleştikten sonra olumsuz bir durum olursa, ki inşallah olmayacak diye düşünüyorum, transfer konusunu değerlendireceğiz. Göğsünde ağrılar olduğunu söyledi. Tetkikler yapılıyor. Yarına kadar belli olur. İnşallah sağlığına kavuşur ve aramız katılır."

FEDERASYONA TEPKİ

PFDK'nın Başkan Sadri Şener'e verdiği 30 gün hak mahrumiyeti ve kulübe verilen para cezalarıyla ilgili olarak da görüşlerini açıklayanz Asbaşkan Şakar, "Federasyon sağ olsun bizi abone etti. Kombine biletimiz var. Devamlı ceza yazıyor. Geçimini bize bağladı. En iyi müşterisi biziz" diye konuştu.

"GEÇ GELENLER CEZALANDIRILACAK"

Kampa geç katılan Colman, Henrique ve Alanzinho ile ilgili olarak teknik direktörleri Şenol Güneş'in raporunu beklediklerini açıklayan Asbaşkan Şakar, şöyle devam etti:

"Şu anda bize ulaşan bir rapor yok ama olacak. Gerekli cezaları alacaklar. Burası ciddi ve önemli bir kulüp. Burada profesyoneller hak ettiklerini kazanıyorlar ama yanlış yaptıkları zaman gerekli cezaya da katlanacaklardır."

Asbaşkan Şakar, son olarak gönderilmesi düşünülen futbolcularından sadece Sapara'ya Orduspor'dan ciddi bir teklif olduğunu, Vittek ve Cech için ise hiçbir kulübün kendilerine başvurmadığını söyledi.

FOTOĞRAF - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Nevzat Şakar Sadri Şener Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title