Haberler

Fazıl Say bu kez tam çıldırdı: Beethoven sağır olacağına sen sakat kalsaydın

Güncelleme:

Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep'e 3-2 kaybeden Fenerbahçe'de taraflar artık isyan noktasına geldi. Fenerbahçe maçlarını coşkulu şekilde izleyen ünlü piyanist Fazıl Say, sosyal medyayı birbirine kattı. Samatta için yastıkları döven Say'ı bu kez Gustavo çıldırttı. Say, "Beethoven sağır olacağına Gustavo sakat kalsaydı" diye tepki gösterdi.

Lider Trabzonspor'un 12 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de şampiyonluk umutları azalmaya başladı. Gaziantep'e 3-2 kaybeden Sarı-Lacivertliler'de en büyük tepkiyi Luiz Gustavo gördü.

TARAFTARLAR İSTEMİYOR

Sarı-Lacivertli taraftarlar, oyun sistemine uymadığını düşündüğü Gustavo'nun artık oynamasını istemiyor. Bu konuda en büyük tepki koyu Fenerbahçeli piyanist Fazıl Say'dan geldi.

Fazıl Say bu kez tam çıldırdı: Beethoven sağır olacağına sen sakat kalsaydın

"KEŞKE GUSTAVO SAKAT KALSAYDI"

Ünlü piyanist Say, "Adamlar 49 metreden çakıyor gol oluyorsa bunda Ali Koç'un ne suçu var bilemedim. Ne yapsın? Antep'te sahayı mı uzatsın genişletsin? Gustavo neden oynadı hala anlamıyorum. Ve kızıyorum. Beethoven sağır olacağına Gustavo sakat kalsaydı…" sözierlyle isyan etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Luiz Gustavo Fenerbahçe Fazıl Say Haberler

500

Yorumlar (5)

Mesih DeccaL:

ben yine aynı şeyi söylüyorum. perreira istifa ve bu takım mesut özil odaklı yeniden tasarlanmalıdır yoksa bir cacık olmaz.

2
5
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

ve diyorum ki, pelkas mesutun yanında ilk 11 e. perreira suudi arabistan ligine.

2
4
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

İçimdeki futbol aşkı hiç bitmesin. :))

3
2
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

peki kimse ferdiye suçlu bulmuyor mu? ceza sahası içinde hiç gerek yokken adama arkadan çelme takıp indiriyor? valla ferdi de benim ayarım değil. ben geldiğimde bu takımı böyle görmek istemiyorum. ya aklınızı başınıza alırsınız yada mesut harici hepiniz gidersiniz!

2
2
yanıtYanıtla
Mesih DeccaL:

valla gustavo bir pas hatasına kurban gitti. aslında o ölümcül bir pas hatası değil ama golü atan adan ölümcül bir vuruş yapıyor! gaziantep hiç istemediğibir maçı kazandı.valla ben de dün maçı seyrettim ve bu takımda mesut özilden başka futbol oynayabilen bir futbolcu görmedim. takımda o kadar çok yanlış ve o kadar çok yanlış oyuncu var ki... bir stoperin ne işi var atakta? zaten ortaya açması gerekiyorken bir yüzde yüzlük golü de harcadı. osayi ingiliz ekolünden ama mesut ayarında hiç değil...

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title