Haberler

Fatih Terim'in istediği Bruma'dan Galatasaray'a olumlu yanıt geldi

Güncelleme:

Fatih Terim'in talebi doğrultusunda eski oyuncusu Bruma'ya yönelen Galatasaray yönetimine, Portekizli kanattan olumlu yanıt geldi. Sarı kırmızılıların Bruma karşılığında PSV'ye Ryan Babel'i önereceği belirtildi.

Galatasaray, tüm hızıyla transfer çalışmalarını sürdürürken Arda, Feghouli, Emre Kılınç gibi isimlerin yanına mutlaka hızlı bir kanat oyuncusu isteyen teknik direktör Fatih Terim, PSV'de oynayan eski öğrencisi Bruma'nın ismini yönetime verdi. Bruma'dan ise olumlu yanıtın geldiği öğrenildi.

Eski öğrencisiyle hala yakın ilişkiler içinde olan Terim, ligin başlamasına kısa süre kala neler yapabileceğini bildiği için Bruma'yı takımda düşünüyor.

BABEL ÖNERİLECEK

Hollanda Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda ülkesine dönmeye sıcak bakan Ryan Babel'i PSV'ye önerecek. Teklifin kabul edilmesi halinde Bruma istenecek.

VİDEO GÖNDERDİ

Kulüpler düzeyinde ilk adımlar atılırken, Bruma cephesi de yoklandı. Portekizli kanat, PSV'nin ikna edilmesi durumunda seve seve Galatasaray'a gelebileceğini sarı kırmızılı kulübün profesyonellerine iletti. Fatih Terim'i çok seven hatta son doğum günü kutlamasında bile kutlama videosu gönderen Bruma'nın en azından 1 seneliğine yuvaya dönmesi hedefleniyor.

"YENİDEN FORMA GİYMEK İSTERİM"

Galatasaray hakkında konuşan Bruma, "Galatasaray benim en iyi hissettiğim yer, Fatih Terim ve kulüpteki tanıdıklarımla sürekli görüşüyoruz. Yeniden Galatasaray forması giymek isterim ancak şartlar sadece bana bağlı değil" ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Ryan Babel Bruma Haberler

500

Yorumlar (11)

Sami Yen Cimbom a mezar olacak:

3.HAFTADA F.T. KAÇACAK. GFB ÜMRANİYE

0
26
yanıtYanıtla
KARIKÖY FENERE MEZAR OLDU:

GEÇEN SENE ERSUN''UN KAÇIŞINI UNUTMA uA Bağcılar

yanıt19
yanıt0
Bıçkın:

uhahahhhh, bu neyin kafası, ne kullanıyorsun.

yanıt0
yanıt1
TURCO:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA hala böyle mi düşünüyorsun ya hahahahaa. . . . . . . Kaçacak dediğiniz her zaman ÇAKTI :)

yanıt0
yanıt1
Tanju Ertan:

BRUMA IYI BIR TRANSFER, BABEL VE BELHANDA YA 10 BASAR, AYRICA BU TAKIMDAN JIMMY DURMAZ DA GİTMELİ......................

6
1
yanıtYanıtla
Bunu oku:

Kimse kusura bakmasin ama fegouli, babel, belhandaya verilecek maaşı götzeye ver orta sahada dinamizmi yakala. Hala yaşlanmış fegouliden medet umuyoruz.

3
3
yanıtYanıtla
F. Onel:

Peki, bu üç salağı alacak Salak kulüp yöneticilerini nereden bulacağız ??

yanıt19
yanıt0
yavuz:

ÜMİT ÖZTÜRK Ü TRANSFER ETSİN SEZON SONU BERABER ŞAMPİYONLUK RESMİ VERİRLER

1
2
yanıtYanıtla
Hdhd:

Babel i ver 1 sezon Bruma yı kirala Belhanda yı el ittihata ver al Rodrigues in bonservisini Jesse yi 1 sene sürekli oynayacağı takıma gönder en sonunda çilek olarak net 2.5 +performans ve başarı primleri ile artacak şekilde Götze yi al

1
0
yanıtYanıtla
R şimşek:

Brumaya babel deilde, onyekuruyA jimy durmaz babel belhanda önerilebilir üçüncüde göndermiş olursun bu vesileyle

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title