Haberler

Fatih Terim'in Çaykur Rizespor maçında ettiği küfürler temsilci raporlarıyla ortaya çıktı

Güncelleme:

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilerek zirve yolunda büyük yara almıştı. Maçın son dakikalarında gerilim yaşanmış ve yaşanan olaylar sonucunda PFDK, teknik direktör Fatih Terim ve yardımcısı Ümit Davala'ya 2'şer maç men cezası vermişti. Tecrübeli teknik direktör kararın açıklanmasının ardından, sosyal medya hesabının profil fotoğrafını "Adalet terazisi" yaparak tepki göstermişti. Fatih Terim'in olaylar sırasında ettiği küfürler ortaya çıktı.

TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Ümit Davala'ya Çaykur Rizespor maçında yaşanan olaylar nedeniyle 2'şer maç men cezası verdi.

ADALET TERAZİSİ PAYLAŞIMI

Terim, cezanın PFDK tarafından açıklanmasının ardından, sosyal medya hesabının profil fotoğrafını "Adalet terazisi" yaptı.

Fatih Terim'in Çaykur Rizespor maçında ettiği küfürler temsilci raporlarıyla ortaya çıktı

YILMAZ BAL İLE FATİH TERİM ARASINDA ATIŞMA

Tecrübeli teknik adam, 4. hakemle konuşurken, tribünde bulunan Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal'ın, "Efendi olun" sözlerine sinirlendi. Terim'in, "Bunu kim söyledi?" diye sorduğu öğrenildi. Bunun üzerine de, "Ne olacak! Ben dedim" şeklinde bir yanıtla karşılaştığı ve böylece ortamın gerildiği dile getirildi.

İŞTE FATİH TERİM'İN ETTİĞİ KÜFÜRLER

Terim'in neden ceza aldığı ve ne sözler söylediği, karşılaşmanın temsilci raporlarında ortaya çıktı. Karşılaşmanın bitimi sonrasında soyunma odası körüğünün yanına gelen Terim'in, tribüne dönerek, "Senin a...a k.....m ş.....z herif" dediği, yardımcısı Ümit Davala'nın da, "Aşağı gel a...a k..........n" diyerek hakaret ettikleri ifade edildi.

"HAKSIZ TAHRİK" İNDİRİMİ

PFDK da bu raporları dikkate alarak iki teknik adamı önce üç maçla cezalandırdı, ardından da Terim ve Davala'ya "Haksız tahrik" indirimi uyguladıkları ortaya çıktı. Maçın bitiminin ardından Bal ile Terim'in, antrenör Levent Şahin'in girişimiyle bir araya geldikleri ve yaşanan olayların tatlıya bağlandığı dile getirildi.

(SKORER)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ümit Davala Fatih Terim Galatasaray Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (11)

mustafa:

çakma filozof imPARAtor istiyorki kimse onları yenmesin, o herkese küfür etsin hakaret etsin ama ceza almasın.

9
3
yanıtYanıtla
infaz:

terim küfür etti diyorsunuzda peki karşıdaki tahrih etmişse ilk önce o küfür etmişse durup dururken terim küfürmü etti terimi infaz ediyorsunuz

5
4
yanıtYanıtla
cengiz:

cakma kabadayi fatih terimin ismini duyunca alacatida mekan basip zoru gorunce kacmasi aklima geldi. .

4
4
yanıtYanıtla
YOLCU:

FATİH TERİM TÜRK FUTBOLUNUN YÜZ KARASIDIR

5
2
yanıtYanıtla
rafet:

Evet adalet terazisi olacaksa aynı küfürü fatih terimin yüzüne karşı onlarda etsin. Fatihin adalet terazisi o zaman bir anlam kazanır.

2
2
yanıtYanıtla
SPOR:

SAYIN HOCAM ARKA ARKA 6 VEYA 7 SEZON ŞAMPİYON OLDUNUZ OZAMAN TERAZİNİZ HEP EŞİTMİYDİ ŞAMPİYON OLDUGUNUZ YILLARA DÖNÜP BAKSANIZ SENEYİ HATIRLAMIYORUM BEŞİKTAŞ 1 DENİZLİ 0 GASARAY 8 GPL LAZIM ANKARAGÜCÜ GASARAY MACI KALEDE ZALAD NE POLDU O MAC HOCAM ANKARAGÜCÜ 0 GASARAY 8 AVERAJLA BEŞİKTAŞIN ELİNDEN ŞAMPİYONLUK ALINDI TERAZİ HOCAM

1
2
yanıtYanıtla
Gs:

Senin yaşın kaç kardeş. Git iyi araştır öğren. Son maça Galatasaray aşağı yukarı + 3 averajla falan girdi . Dolayısı ile 8 değil 1 tane atsa Yani Ankaragücunü 1 /0 da yense Şampiyonluk!!! Bilip bilmeden konuşmayın

yanıt2
yanıt1
KURT:

CEZA İNDİRİMİ OLURSA O ZAMAN HER HOCA VE YARDIMCISINI N KÜFRETME HAKKI OLMUŞ ANLAMINA GELMEZMİ NASIK OLSA AF OLUYOR DİYE

2
1
yanıtYanıtla
Harakiri:

Az küfür ettim daha fazla küfür etmeliydim bana küfür ettirmediniz diye koymuştur teraziyi profiline. Kaç aydır adalet adalet deyip duruyorlar.

1
2
yanıtYanıtla
Fatih Terin:

Gün gelecek etmediğim her küfür için bana küfredecesiniz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title