Haberler

Fatih Terim, Emre Çolak'ın Transferini İstedi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Deportivo'da bir süredir forma giyemeyen Emre Çolak'ın sezon sonunda kiralanmasını istedi.

Ziraat Türkiye Kupasında Akhisar'a kaybeden kadronun yeterli olmadığını düşünen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, eski öğrencisi Emre Çolak'ı istiyor. Kadroda yerli alternatifi oluşturmak isteyen Fatih hoca, eski öğrencisi Emre Çolak'ı gözüne kestirdi.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Deportivo'ya transfer olan, ancak İspanya'da alt lige düşmesine kesin gözüyle bakılan takımında mutluluğu bulamayan Çolak da, İstanbul'a dönme fikrine sıcak bakıyor. Emre'nin kulübüyle 1 yıl daha mukavelesi var.

KİRALIK FORMÜLÜ ÖNE ÇIKIYOR

Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcuyu kiralayıp kontratı bitince de renklerine bağlamayı hedefliyor.

Terim, Emre'yi hem solak olması hem de 8 numara, 10 numara ve her iki kanatta oynayabilmesi nedeniyle joker olarak düşünüyor. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda resmi girişimi yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deportivo La Coruna Galatasaray Fatih Terim Emre Çolak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1 Mayıs kuyumcular açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs eczaneler açık mı, kapalı mı?
500

Yorumlar (5)

TANJU:

Bİ SEN EKSİKTİN SENDE GEL TAM OLSUN

4
0
yanıtYanıtla
Eses26:

İspanya liginde küme düşecek takımın kadrosuna bile giremeyen oyuncu cimbomu şampiyon mu yapacak. Komik.

3
1
yanıtYanıtla
PARA TOR:

haberde kadroya bile giremeyen diyo ama tamamen teknik adam tercihi. deportivenun başına seedorf geldiğinden beri emre çolak oynuyo en son sevilla macında dakika 17 de girdi neredeyse 80 dakika oynamış oldu yani çok ta etkili seedorfun kesinlikle hamle ve çok yönlü oyuncularından birisi suanda. HABERDE FORMA GİYEMEYEN DİYO BAŞLIKLAR EZBERE ATILIYO SANIRSAM

2
1
yanıtYanıtla
ertuğrul yaman:

olmadı böyle yahu sen koskaca galatasaraysın akhisara elenmek demek ak hisar senin çeğreğin bile olmaz derken ne yalan söyleyim akhisar size resmen futbol dersi verdi bu mantaliteyle şampiyonluk hayal ediyorsunuz kusara bakma eyy galatasaray sana tek bir sözüm var yazıklar olsun

2
1
yanıtYanıtla
cimbom:

ne olur gelmesin valla diğerlerinden daha kurtulamadık.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title