Haberler

    Sedat Doğan: Fatih Terim, TFF ile Nisan Ayında Anlaşmış

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Sedat Doğan, "Biz Fatih Terim'e, 'Hocam bu teklifi reddedin' dedik ama kendisi TFF ile nisan ayında anlaşma sağlamış." dedi.

    Galatasaray'ın eski yöneticisi Sedat Doğan, katıldığı Telegol programında teknik direktör Fatih Terim'in, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılış süreciyle ilgili konuştu. Başkan Ünal Aysal'ın Fatih Terim ile Avrupa'da kupa kazanmak istediğini söyleyen Doğan, Terim'in TFF ile Nisan ayında anlaşma sağladığını ifade etti.

    "TERİM'E 'GİTME' DEDİK"

    "TFF'nin Galatasaray'dan izin alması hikaye." diyen Sedat Doğan, "Biz Fatih Terim' 'Hocam bu teklifi reddedin' dedik. Doğan, TFF'nin Fatih Terim'e teklifinde başka oyunlar olduğunu iddia ederken, "Hiçbirimiz Nisan ayındaki görüşmelerden haberdar değildik. Fatih hocayla Nisan ayında görüşüldü, ama bizden Eylül'de izin almaya gelmişler." dedi.

    "DENİZLİ GELECEKTİ AMA..."

    Mustafa Denizli konusuna da açıklık getiren Doğan, "Mustafa Denizli milli takımların başına getirilecekti. 'Hocam gel, bekliyoruz' dediler. Ama Denizli'ye İzmir'den buraya arabayla gelirken kimler 'Biz bunu yapamayacağız galiba' dedi. Bunları açıklasınlar." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Mustafa Denizli Galatasaray Fatih Terim Sedat Doğan Spor Haberler

    500

    Yorumlar (10)

    TC 60 TÜRK:

    BU FATİH TERİMDEN BİR HALT OLMAZ. BUNLAR FUTBOL BARONLARI OLMUŞ. SÖMÜRÜYORLAR. ANLAYIN ARTIK.

    18
    3
    yanıtYanıtla
    garacor:

    halt olmadığından 19 şampiyonluğun 6 sının altında adamın imzası var. ve Galatasaraylıların hep övündüğü uefa kupasının altında imzası var evet fatih terimden bi halt olmuyormuş birde halt oluyor olsa nolurdu artık

    yanıt0
    yanıt0
    muri:

    o futbolcularla bende sende yapardik sampiyon yapardik. . . ha ne var oda yapti eyvallah ama hadi kocum vatan millet sakarya biti. fatih devri bitti baron oldu formayi oynuyana degil adamina veriyor. türk futbolu cok zarar görüyor hepsi gitmeli ve sil bastan

    yanıt0
    yanıt0
    MURRRRRİİİİİİİİİİİİİİİ:

    o zaman çıkıp yapacaaaaan murii

    yanıt0
    yanıt0
    tastan:

    ya adam aylık 400. 000euro maaş alıyomus bu nasıl bir para ya tam 1600 asgari ücretli maaşını alıyo böyle bir para kim nasıl ne hakla verir ulan devleti yöneten 35. 000tl alıyor bu adam futbolla bize ne kazandırıyo ki

    16
    1
    yanıtYanıtla
    MAHTUN KILIC:

    GS''NİN ESKİ / YENİ YÖNETİCİLERİ DEVAM EDEN BAŞARISIZLIKLARINI ÖRTMEK İÇİN GÜNDEM DEĞİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORLAR.

    14
    2
    yanıtYanıtla
    böcek:

    Baktı gördü sizden bir cacık olmayacağını kendini kurtarmış ne güzel işte. .

    10
    5
    yanıtYanıtla
    garacor:

    bizde yedik siz göndermeseniz aysal efendi izin vermeseydi ne cacık yiyecektiniz koskoca imparator hakkında ileri geri konuşmayınŞu andaki yönetimin hepsinden daha galatasaraylıdır fatih hoca ileri geri konuşmayalım sedat efendi. Onun için siz önce takımın gidişatını düzeltin sonrada sağa sola çatın

    7
    2
    yanıtYanıtla
    sporcuruhu:

    sike, sikec, i stad kapatmalar, kavgalar . futboldan bir sürü anlamayan futbolcular, menecerler. tff . . . laaa bi cekilinde futbol seyredelim yaa. . . . .

    4
    0
    yanıtYanıtla
    HİRAM ABBAS:

    HALUK ULUSOY GELSİN DERTLER BİTSİN YOKSA MİLLİ TAKIMIMIZ GRUPTAN ÇIKAMAYACAKTIR

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title