Haberler

Falcao, kayınvalidesi ve kayınpederi için yılbaşında 50 bin TL harcadı

Güncelleme:

Futbolcu Falcao, yılbaşında eşi Lorelei Taron'un ailesini Arjantin'den İstanbul'a getirtti. Çırağan Sarayı'ndaki Ottoman Salon'unda ağırladığı kayınpederi ve kayınvalidesi için toplamda 50 bin lira ödedi.

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, eşi Lorelei Taron'u yeni yılda mest etti. Eşinin Arjantin'de yaşayan ailesini, özel uçakla İstanbul'a getirtti.

Çırağan Sarayı'ndaki Ottoman Salonu'nda yemek yiyen aile, yeni yıla nefis bir boğaz manzarası eşliğinde girdi. Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyen Kolombiyalı yıldız ve ailesi, havai fişek gösterilerini izledi.

50 BİN LİRA ÖDEDİ

Geceyi Çırağan Sarayı'ndaki özel odalarda geçiren Falcao, yılbaşı için kişi başı 600 Euro'dan (yaklaşık 4 bin lira), toplamda 50 bin lira ödedi.

Keyifli bir gece geçiren 33 yaşındaki futbolcu, Galatasaray camiasına iyi seneler mesajı gönderdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çırağan Sarayı İstanbul Arjantin Haberler

500

Yorumlar (36)

ben:

devlet benim maaştan vergi kessin o vergi ile gs takımının vergisini silsin gs o ödemediği vergi ile bu oyuncuyu alsın bu oyuncuda yılbaşında yesin. acaba bunlar bu milletin hakkını nasıl ödeyecekler. ben hakkımı haram ediyorum.

34
3
yanıtYanıtla
ee:

en azından Türkiye''de harcamış.

yanıt7
yanıt18
taze gol yemiş muslera suratı:

YE İÇ GEZ OĞUL CİNCONUN PARASINI EZ OĞUL

25
9
yanıtYanıtla
MEMET33:

O MU HARCADI? BENCE HARCAYAN GALATASARAY, HARCANAN TARAFTARDIR.

26
4
yanıtYanıtla
Ahmet Hakan:

Yatarak senede garanti 7 milyon euro bende kazansam 500bin harcardım bu adam şampiyonlar liginde gol atsın diye alındı o en büyük golü başarısızlığıyla g.saray kulübü ne attı.

25
4
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Conconların parası nefis, yemeyen keriz hesabı...

6
10
yanıtYanıtla
GÖZ GÖZ GÖZTEPE:

MAX KURUSA TOPLAM MALİYET 5, M, EURO. . RAMİ ADİL TOPLAM MALİYET 5. M. EURO SİZ KİMDEN BAHSEDİYORSUNUZ. . HAAA BU ARADA KURUSA İÇİN ACUNUN ELİNE DÜŞMÜŞ DİYORLAR. . . :) HAHAHAHA. .

yanıt5
yanıt3
takipçi:

galata sarayda futbol oynayorum diye alındı sahada 50 kere topa vurmadı 1 günde 50bin tl harcadı vay beeee arkadaş biz 50 bin tl kazanmak için 2 sene calışıyorum

12
2
yanıtYanıtla
EBULHAYRLI:

MALESEF BU DÜNYANIN DÜZENİ BÖYLE KARDEŞİM NE YAPALIM FELEK BİR GÜN BELKİ BİZE DE GÜLER

yanıt5
yanıt0
Fatsalı:

Falcao yılbaşında servet harcadı diye haber yapıyorsunuz adamın ödediği para 50 000 Tl yazıyorsunuz bu para ona ne eder ki. Adamın aldığı paralar milyon euro lar . Bizde haberin haber değeri var diye okuyoruz yazıklar olsun sizlere. . .

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title