Haberler

Hasan Şaş ve Ümit Davala, Fatih Terim'in Yardımcıları Oldu

Güncelleme:

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcılığına Hasan Gökhan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel'i getirdiği Kamuyu Aydınlatma Platfomu'na bildirdi.

Galatasaray, Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörlüğü görevi için Hasan Şaş ile Ümit Davala, Kaleci Antrenörlüğü için ise Claudio Taffarel ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in yardımcıları gün geçtikçe belli olmaya devam ediyor. Levent Şahin ile Claudio Taffarel'in kesinleşmesinin ardından iki isim daha belli oldu. Daha önce Terim ile de çalışan Hasan Şaş ile Ümit Davala Terim'in yeni ekibinde de yer aldı.

TERİM GALATASARAY'IN ESKİ YILDIZLARIYLA TEMAS HALİNDE

Böylece Taffarel ve Levent Şahin'in ardından 2 isim daha Terim'in ekibine dahil oldu. Fatih Terim'in Gökhan Zan, Necati Ateş, Elmander ve Hamit Altıntop ile de temas halinde olduğu ve yeni dönemde geniş bir ekip ile çalışmak istediği ifade edildi.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Galatasaray, yardımcı antrenörlük görevleri için Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İşte KAP'a yapılan açıklama:

Şirketimiz Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörlüğü görevi için Hasan Gökhan Şaş ve Ümit Davala ile, Futbol A Takımı Kaleci Antrenörlüğü görevi için Claudio Andre Taffarel ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ümit Davala Fatih Terim Galatasaray Hasan Şaş Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

Can DEP:

Bakiyorumda şikecileri ve tinercileri bir korku sarmiş, Ama korkunun ecele faydasi yok...

9
0
yanıtYanıtla
WERNER LORANT:

KASIM AYINA MAÇ AYARLAYIN. GELİYORUMMMMM.

4
3
yanıtYanıtla
AZİZ YILDIRIM:

SENİ STADA BİLE SOKMAM NEVEYE GELİYOVSUN

yanıt3
yanıt1
CmBom:

EN SON HUZUR EVINDEYDIN NE ARA CIKTINN ;)

yanıt0
yanıt0
FENERLI-1:

HEP DONUSUNDE 6 YEMISSIN BU DEFA FAZLASI OLUR INSALLAH . KABAHET DEYIL KENDINDEN GUCLULERDEN Fenerbahceden REALDEN BU FARKLARI YEMISSIN

0
6
yanıtYanıtla
Can DEP:

Senin gibi malar senin stadinda kupa almiş şampiyon olmuş stadin ortasina GS bayraği dikmiş sana senin stadina yaktirmiş Cim Bom,bun büyüklüğünde haberdar olmani zaten kimse bekliyemez çünkü malsin..

yanıt3
yanıt0
ANTI FENER ANTI BJK:

HAPI YUTTUNUZ KUŞLAR))))))AGLAYIN

6
0
yanıtYanıtla
POLAT:

VAAAAAAAYYYYYYY EFSANELER GERİ GELMİŞ

4
0
yanıtYanıtla
GSLI:

Eski Kadro comeback :D

4
0
yanıtYanıtla
ANTI FENER ANTI BJK:

STADIN IŞIKLARI NE ZAMAN KAÇIRILMIŞTI KUŞLAR KANAT YOLLAYA GELİYOR FATİH HOCA BIZE KAREKTER DEGIL HOCA GIBI HOCA LAZIMDI GELDI KUŞ TERBIYECISI HADI KUŞLAR KAFASLERINIZE KİŞİTTT

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title