Haberler

F.Bahçe ve G.Saray ile adı anılan Ben Arfa, Almeira ile görüşüyor

Güncelleme:

Süper Lig devlerinin istediği Ben Arfa, İspanya 2. Lig ekibi Almeira'ya transfer oluyor. Almeira'nın teknik direktörlüğünü Guti Hernandez yapıyor.

Son yıllarda hemen hemen her transfer döneminde adı Süper Lig takımlarıyla anılan Hatem Ben Arfa, sürpriz bir imza atabilir. Geçen sezonu Rennes'de geçirdikten sonra bu sezonun ilk yarısında herhangi bir takımın formasını giymeyen ve Ocak ayında kendisine kulüp arayan Ben Arfa, İspanya 2. Lig takımlarından Almeria ile görüşüyor.

ANLAŞMA AŞAMASINA GELDİ

Fransa ve İspanya'daki bazı kaynaklara göre Ben Arfa, Almeria ile anlaşma aşamasına geldi. Ancak oyuncu yine de sözleşme imzalamadan önce gelebilecek daha iyi teklifleri de değerlendirmeyi amaçlıyor.

TEKNİK DİREKTÖRLERİ GUTİ

Özellikle adı son dönemde Lyon ile ciddi bir biçimde anılan Ben Arfa, Almeria'ya transfer olması durumunda takımıyla La Liga'ya yükselme mücadelesi verecek. Almeria 22 haftası geride kalan İspanya 2. Ligi'nde topladığı 39 puanla ikinci sırada yer alıyor. Almeria'nın teknik direktörlüğünü Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Guti Hernandez yapıyor. Bonservisi Galatasaray'da bulunan Valentine Ozornwafor da Almeria için ter döküyor.

(NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Guti Hernández Galatasaray İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (4)

Vatandas:

Bu adamda tiksinti geldi. Her sene bir takimimiza kakalanmaya calisiliyor. Git 2. ligde top oyna bizden uzak ol.

7
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

Bunlarda salak. Her sene avrupada oynayan ve tonlarca para verecek , taraftarı ronaldo messi gbi bağrına basacak takımı bırakıp 2. lige gidiyor

1
0
yanıtYanıtla
EMOXXX:

kuzey afrikalı topçudan olmaz. .

1
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

ULA GELMEZSE GELME. KAÇ YILDIR BIKTUK BU MUHABBETTEN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title