Haberler

F.bahçe G.antep'te Zafer İstiyor

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 19.hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gaziantepspor'a konuk oluyor.

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Gaziantepspor'a konuk oluyor. Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Adil Sinem yapacak. Saat 19: 00'da başlayacak ve Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında görünmesini sağlayabilirsiniz. FENERBAHÇE DEPLASMANDA KAYIP Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, busezon ligde rakip sahalardaki maçlarda galip gelmekte oldukça zorlanıyor.Sezonun 18 haftalık bölümünde 8 deplasman maçına çıkan sarı-lacivertliler, sadece 1 galibiyet elde etti, 5 maçta berabere kaldı, 2 de yenilgi aldı. STOCH KAFİLEDE YER ALMADI Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında, 26 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Sarı-lacivertlilerde omzundan sakatlanan Miroslav Stoch maç kadrosuna alınmadı. GÖKHAN GÖNÜL CEZALI PFDK, Süper Toto Süper Lig'in 18. haftasında Sanica Boru Elazığspor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'e gördüğü direk kırmızı kart için 3 maç ceza verdi. Ayrıca Fenerbahçe Kulübü'ne de taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 5 bin lira para cezası verildi. MUHTEMEL 11'LER GAZİANTEPSPOR Karcemarskas

Serdar Kurtuluş

Şenol

Kemal

Medunjanin

Turgut

Ekrem

Bekir

Cenk

Sernas

Dorge Kouemah FENERBAHÇE Volkan

Orhan Şam

Bekir

Egemen

Hasan Ali

Mehmet Topal

Meireles

Salih

Kuyt

Semih

Sow Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

Saat: 19.00

Stat: Kamil Ocak

Yayın: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım KOCAMAN'LA İLK KEZ... Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman döneminde ilginç bir istatistik dikkatlerden kaçmadı. Bu sezon ligde, UEFA Avrupa Ligi'nde ve Türkiye Kupası'nda iddiasına devam eden sarı-lacivertliler Aykut Kocaman döneminde ilk kez üst üste 3 haftada galibiyet alamadı. Son 3 haftada 2 yenilgi 1 beraberlik ile 1 puan alan Fenerbahçe en son 2009-10 sezonunda 20.hafta ile 23.hafta arasında 4 maç üst üste puan kaybetmişti. G.ANTEP'E KARŞI SON 4 MAÇTA GALİP Fenerbahçe Süper Lig'de Gaziantepspor ile oynadığı son 4 maçta 4 galibiyet aldı. Bu sezon rakibini sahasında 3-0 yenen Fenerbahçe geçen sezon hem deplasmanda hem sahasında 3-1 galip gelmişti. Fenerbahçe 2010-11 sezonu 2.yarısında da rakibini 1-0 yenmişti. İki takım toplamda 53 lig maçında oynarken 34 kez Fenerbahçe 11 kez Gaziantepspor kazandı 8 maç berabere bitti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Mustafa Kamil Abitoğlu Gaziantepspor Adil Sinem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title