Haberler

Eyüpspor, Süper Lig'e yükselme play-off 2. tur ilk maçında Bodrumspor'u konuk edecek

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig yükselme play-off 2. tur ilk maçında Eyüpspor, yarın saat 20.00'de Eyüpspor Stadyumu'nda Bodrumspor ile karşılaşacak. İki takımın hedefi de finalde mücadele etmek.

Eyüpspor'un, Süper Lig'e yükselme play-off 2. tur ilk maçında yarın Bodrumspor'u konuk edeceği karşılaşmada iki takımın hedefi de finalde mücadele etmek.

Spor Toto Süper Lig yükselme play-off 2. tur ilk maçında Eyüpspor, yarın saat 20.00'de Eyüpspor Stadyumu'nda Bodrumspor ile karşılaşacak. Eflatun-sarılılar 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyetle topladığı 62 puanla normal sezonu averajla 6. sırada, yeşil-beyazlılar ise 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet sonucunda topladığı 62 puanla averajla ligi 4. sırada bitirdi ve play-off'ta mücadelede etmek hakkı kazandı.

Bodrumspor, evinde oynadığı play-off ilk maçında Göztepe'yi 3-1'lık skorla elerken, Eyüpspor'da uzatmalarda bulduğu tek golle deplasmanda Sakaryaspor'u play-off dışında bırakmayı başardı.

İki takım 11. randevuda

Eyüpspor, Bodrumspor ile bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldi. İstanbul'un temsilcisinin 4, Bodrum ekibinin ise 3 galibiyeti bulunuyor. 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki son maçı 1-0'lık skorla kazanan ev sahibi Eyüpspor olurken, Sezonun ilk yarısındaki maçta ise Bodrumspor sahasında 3-0 kazanan taraf olmuştu.

Eyüpspor'un iç saha, Bodrumspor'un deplasman karnesi

Eyüpspor, normal sezonda iç sahada oynadığı 18 maçta 11 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3'de beraberlik aldı. Topladığı 36 puanla bu alanda ligde 6. sırada bulunurken, Bodrumspor ise deplasmanda 18 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyet ile topladığı 31 puanla bu alanda ligi 2. sırada tamamladı.

Kadir Sağlam düdük çalacak

Eyüpspor-Bodrumspor maçını hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eyüpspor Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title