Haberler

ESOGÜ Kurumlar Arası Ayak Tenisi Turnuvası Başladı

Güncelleme:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel 'Kurumlar Arası Ayak Tenisi Turnuvası' ESOGÜ Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Turnuvaya çeşitli kurumların takımları katılıyor ve şampiyonluk 26 Ocak 2024 Cuma günü sahibini bulacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel "Kurumlar Arası Ayak Tenisi Turnuvası" ESOGÜ Kapalı Spor Salonu'ndaki açılış töreni ile başladı.

ESOGÜ, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü II, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı Belediyesi takımlarının katıldığı turnuva, 26 Ocak 2024 Cuma günü şampiyonluk kupasının sahibini bulması ile tamamlanacak. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eskişehir Spor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title