Haberler

    Eski Olimpiyat Şampiyonu Laure Manaudou'ya Hırsızlık Suçlaması

    Eski olimpiyat şampiyonu yüzücü Laure Manaudou'nun Disneyland'dan 200 Euro'luk hediyelik eşya çalmaya çalışırken yakalandığı ileri sürüldü.

    Eski olimpiyat şampiyonu yüzücü Laure Manaudou'nun 200 avro değerinde hediyelik eşya çaldığı iddia edildi.

    Fransız televizyon kanalı BFMTV, eski olimpiyat şampiyonunun başkent Paris'teki Disneyland eğlence parkından 200 avro değerinde hediyelik eşya çalarken yakalandığını iddia etti. Haberde, Manaudou'nun kızı ve arkadaşı ile gittiği Disneyland'daki hediyelik eşya dükkanında hırsızlık yaparken yakalandığı ve götürüldüğü karakolda hediyelik eşyaların faturalarının sorulduğu savunuldu. Disneyland yönetiminin dava açmaktan vazgeçmesi üzerine de eski şampiyon yüzücünün salıverildiği aktarıldı.

    Manaudou ise sosyal medyada hakkındaki iddiaları yalanladı. Eski olimpiyat şampiyonunun sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabından, "Basın tam anlamıyla yalan söylüyor. Artık bıktım usandım. Birileri beni rahatsız etmeden kızımla vakit bile geçiremiyorum. Şimdi de bunu uydurdular" mesajını paylaştı.

    Manaudou, 2004 Olimpiyat oyunlarında 400 metre serbestte şampiyon olmuştu. Spor hayatındaki 2004-2008 yılları arasındaki dönemde 23 şampiyonluk kazanan Manaudou, geçtiğimiz yıllarda özel hayatıyla gündeme gelmiş ve 2009'da yüzmeyi bırakmıştı.

    Aradan 2 yıl sonra yüzmeye geri dönen Manaudou, eski parlak günlerini bir türlü yakalayamış ve 2012 Olimpiyatları'nda 3 daldaki elemeleri bile geçememişti. İkinci çocuğuna hamile olduğunu açıklayan 28 yaşındaki sporcu, 2013'de yeniden yüzmeyi bıraktığını duyurmuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Disneyland Paris Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title