Haberler

Eski hakem "Rezil olduk" diyerek paylaştı! Dünya, Türkiye'yi konuşuyor

Güncelleme:

MHK'nin 13 hakemi liste dışı bırakarak aldığı tarihi karara eski hakem Deniz Çoban sosyal medyadan tepki gösterdi. Yurt dışında da büyük ses getiren konuyla ilgili yapılan haberi alıntılayan Çoban, "Dünya'ya rezil olduk" dedi.

MHK sezon sonuna kadar 13 hakeme düdük astırdı. Aralarında Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un da bulunduğu listeye yayıncı kuruluşun yorumcusu eski hakem Deniz Çoban sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"ARKADAŞLARININ YÜZÜNE BAKABİLECEKLER Mİ?"

Deniz Çoban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şimdi hiçbir MHK üyesi istifa etmeyecek mi? Mevcut 9 üye, gelecekte omuz omuza maç yönettikleri arkadaşlarının yüzüne bakabilecekler mi?" dedi.

Eski hakem 'Rezil olduk' diyerek paylaştı! Dünya, Türkiye'yi konuşuyor

"DÜNYA'YA REZİL OLDUK"

Öte yandan Çoban yurt dışında yayınlanmış konuyla ilgili bir haberi alıntılayarak, "Dünyaya rezil olduk!" ifadelerini kullandı.

Eski hakem 'Rezil olduk' diyerek paylaştı! Dünya, Türkiye'yi konuşuyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fırat Aydınus Cüneyt Çakır Deniz Çoban Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500

Yorumlar (6)

burakk:

Neden rezil olalım. Rezil olacak ne var. Bazen yapılanma gerekli olabilir.

30
16
yanıtYanıtla
Ayhan KURT:

Zaten rezildiniz iyice ayyuka çıktı sanırım bunlardan biri deniz çoban zoruna mı gitti zorunaaa

27
11
yanıtYanıtla
By rabsin:

Ayıp kardeşim ya bu neyin kafası Herkes işini mükemmel yaptıda hakemlerimiz mi yanlış yaptı? Dünya Futboluna mal olmuş hakemlere layık gördüğünüz bu mu? Bir jübile olur veya toplantı yapılır karar açıklanır. ülkemizi rezil ettiniz kararı alanlara da yazıklar olsun..

11
13
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Keşke bu karar atı alan Üsküdar'i geçmeden evvel olsaydı.

6
2
yanıtYanıtla
Duran Beler:

Şimdi bunlar birlik olup cumhurbaşkanının yanına gidip ne tür dalaverelerin döndüğünü açıklaması lazım tam zamanı ozaman rüzgar tersine döner tabi onada yürek lazım cesaret lazım ??????

2
1
yanıtYanıtla
Sezgin BALTÜRK:

Yönetimleri maçlardan sonra arkadaşlarının yüzüne merhaba ajanlar şimdi niye bakmansın fenerin gs nin Beşiktaşı esmesi nerde var dan sonra her yıl 25 ile 30 puan alıyorlardı bu utanmazlar yüzünden

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title