Haberler

Eski Galatasaraylı Orkun Uşak'tan dikkat çeken kıyaslama: Lincoln inanılmazdı, Alex falan hikaye

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski kalecisi Orkun Uşak, bir dönem sarı-kırmızılı formayı giyen Cassio Lincoln ile Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'yı kıyasladı. Alex hakkında yaptığı yorumu tepki çeken Uşak, "Lincoln'ün sağ ayağını, sol ayağını, ellerini ayırın, her biri bir Alex yapar. Lincoln'ün sağ ayağını, sol ayağını, ellerini ayırın, her biri bir Alex yapar" dedi.

Galatasaray altyapısında yetişen kaleci Orkun Uşak, eski takım arkadaşı Lincoln ile Fenerbahçe forması altında yaptıklarıyla Süper Lig'e damgasını vuran Alex de Souza'yı kıyasladı. Lincol'ün Alex'ten daha yetenekli bir futbolcu olduğunu söyleyen Uşak, dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"YETENEK OLARAK LINCOLN İNANILMAZ BİR FUTBOLCUYDU"

Atakan Kurt'a konuşan Orkun Uşak, "Lincoln'ün sağ ayağını, sol ayağını, ellerini ayırın, her biri bir Alex yapar. Yetenek olarak Lincoln inanılmaz bir oyuncuydu. Alex falan hikaye" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Galatasaray Orkun Uşak Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Halit Dursun:

amma sacmalamis alexin sol ayagi olamaz lincoln... ne yapmis türkiye liginde lincoln ? kac gol atmis kac gol asisti yapmis ??? bos bos konusuyor... gündem olmak icin ?? alex gibisi varmi be ... sana cok atmis herhalde

11
8
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Orkun abartmışsın, ayıp oluyor Fenevlilere!!!

6
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title